demirdagli1
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
cracklisi çıktı teşvik etmiyorum ama çok istiyorsan kullangüzel ama sadece yeni launcher le olacak olması kötü - _- oda premium istiyor ve ben yazın alcam isyaaaannnnnnnnnnnn.
cracklisi çıktı teşvik etmiyorum ama çok istiyorsan kullangüzel ama sadece yeni launcher le olacak olması kötü - _- oda premium istiyor ve ben yazın alcam isyaaaannnnnnnnnnnn.
1.6 nın mı cracklisi çıktı ?ben kullandım nerdeyse 2-3 günden fazla oluyo
evet1.6 nın mı cracklisi çıktı ?
Domuz kafasına göre gezmez -.-" Havuç oltasını düzgün tutarsan olmaz yani.Ben domuzla çok mesafe kat ettim.1.6 sürümü muhteşem olmuş atlar filan harika zaten domuzlardan sıkılmıştım kafasına göre geziyordu domuz sabırsızlıkla bekliyorum bu updatenin çikmasi için
buda bir şey ama ben asla domuzları düzgün kontrol edemedim hem bana at daha hızlı gibi geldi ve atta muhteşem özelliklerde var bence domuz bunun yanında kedi kalırDomuz kafasına göre gezmez -.-" Havuç oltasını düzgün tutarsan olmaz yani.Ben domuzla çok mesafe kat ettim.
daima en iyi binek attırbuda bir şey ama ben asla domuzları düzgün kontrol edemedim hem bana at daha hızlı gibi geldi ve atta muhteşem özelliklerde var bence domuz bunun yanında kedi kalır
oyuna eşşek eklenmeside güzel olmuş insanların çantası dolduğunda eşşek hemen yardımlarına yetişebilir yani taşınabilir chest gibi aynı bukkit serverlerdeki sanal chest plugin gibidaima en iyi binek attır
aynen ancak kötü bir şey yapmışlar 2 tane yünden küçücük bir halı yapılması hadi 8 tane filan çıksa hadi neysede 1 tane çıkıyorbence en güzel özellik mevsimlerin olması ve eşek
ha tmm o zaman daha mantıklı olur yani o zaman yün israfı olurduarkadaşım mincraft wiki ye gir . o özellik değişmiş 2 yünden 3 halı çıkıyo artık bu sabah baktım