minecraft 1.6 sürümü

alpersiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraftın 1.6 sürmünü korsan olarak nerden indirebilirim normal güncelemeyle gelmiyor ???

Nikolai

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Normal güncelleme sadece premiumlar için
Korsan sürümüde vardı fixlendi çalışmıyor artık :(

TheAnka

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya Saçmalık 1.6 Jar Dosyasını İndireceksin Sonra .minecraft-Bine Gir Orada Minecraft Jarını Sil 1.6 nın Jarını Koy Olur Bende Aynısını Yaptım

Nikolai

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım dediğin mantıklı ama hatalı olan jarı oraya koyuyosun. Belki açılır lakin yeni launcher buldum ben ses sorunuda yok.

R

Reloven

Ziyaretçi
Böyle Eziyet Çekceginize Hergün 1 Lira Biriktirip 1Bucuk Ay Gibi Bi Sürede Premium Alabilirsiniz... Olmadı Minecraftturk Çekilişlerine Katılın

alpersiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle Eziyet Çekceginize Hergün 1 Lira Biriktirip 1Bucuk Ay Gibi Bi Sürede Premium Alabilirsiniz... Olmadı Minecraftturk Çekilişlerine Katılın
para sıkıntı deil kredi kartından senmı odeyeceksın[DOUBLEPOST=1372960151,1372960073][/DOUBLEPOST]
Ya Saçmalık 1.6 Jar Dosyasını İndireceksin Sonra .minecraft-Bine Gir Orada Minecraft Jarını Sil 1.6 nın Jarını Koy Olur Bende Aynısını Yaptım

degişik sorunlar oluyo !
sonra hata verip kapanıyor mc

Nikolai

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Bu videonun altında %100 çalışan launcher var. Tarihi 03.07.2013 dediklerini dikkatlice yaparsanız oynayabilirsiniz ben indirdim gayet iyi oynuyorum ses sorunu falanda yok atların kişneme sesleri eşeğin anırma sesi falan çok zevkli =)

R

Reloven

Ziyaretçi
Kredi Kartına Gerek Yokki LevelTR Dergisinden Kontür İle Alabilirsin Parani Biriktir Senin Yada Ailenden Birinin Telefonuna Yükle Ve Satın Al :)