Minecraft 1.7.10 ve 1.8 EULA'sı Sunucularda VIP'nin Sonu Mu Olacak?

lasetay

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
EULA şartlarıyla birlikte sunuculara bagıs yapmak yada crackli serverlar yasaklanmadı. Ancak bagıs karsılıgı "item" satmak, oyunda güç dengesini bozacak yetkilerle VIP satısı gibi durumlar yasaklandı.

yani "renkli nick" gibi özellikler için oyunculardan para talep edebilirsiniz, yada her üyeden servera giris ücreti isteyebilirsiniz. Ama kılıc, set , diamond gibi itemler satamazsınız. Bu kurallara ne kadar uyulacak zaman gösterecek, ve tabi yasal sürecin işleyişi

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Bu Eula spigottaki plugin satanlar icin kotu oldu. Daha dun plugin satin aldim. Yasaklanan olay bu.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Sakın Millete Aldanmayın Buradaki Konu Başka
1. Vip Satışı Yasaklanırsa Her Türlü Server Kapanır
2. Burda Mojang Mod ve Plugin Satmama Anlamında Söylüyor
3. Ben Crack Oynuyorum Ve Her Sürüme Giriyor [ SnapShotlar Dahil]
4. Bu Yazdıklarınız Gerçek Olsa Bile Bu Premium Sunucular İçin Geçerli Olur
5. Nitrado Ve Benzeri Siteler Batar

Milleti Boşuna Korkutmayın ! :sinirli:
Snapshotlara Herkes Girer. Biz Multiplayer Oynayamazsın Diyoruz. Hemen Hamachi Veriyim İstersen Gözlerinle Gör.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer crackli sunucuları şikayet etme gibi bir forum veya şikayet hattı yaparlarsa baya server bildiririm.. :D

Ayrıca hiçbir zaman crackli şeyler yasal olmadı.. Yani crackli sunucular yasal değil..

Ek olarak: Crack olayı eğer doğruysa güzel oldu.. Ama adam akıllı oynayan crackli oyunculara yazık olur onlarda %5 kadar falan.. :(

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer crackli sunucuları şikayet etme gibi bir forum veya şikayet hattı yaparlarsa baya server bildiririm.. :D

Ayrıca hiçbir zaman crackli şeyler yasal olmadı.. Yani crackli sunucular yasal değil..
Katılıyorum ki ben artık Server dünyasını bıraktım singleplayer'da güzel icatlar arada survival yapıyorum süper oluyor