Minecraft 1.7.2 Sürümünde Eklenen Biomeler ! (Hepsi Yeni ! Hepsi Detaylı !)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Tezek değil çürümeye başlamış yaprak kalıntısı.

._. i like trains and i dislike lapis ._.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
  1. bunlar yeni değil 1.7.2 ilk çıktığında vardılar. 1.7.2 2013 te çıktı çok eskiden yani. (hepsi yeni demişsin ya başlıkta.)
  2. mcde ilk başta olan biomeleri söylemişsin örneğin çöl. mcin alpha sürümünden beri vardı. fakat çok küçüktüler(yani alpha sürümlerinde 37 blok falanlardı yani çöller. o anlamda diyorum)
  3. Adları yanlış .-.
  4. olmayan biyomları söylemişsin
yani beğenmedim.

Son düzenleme:

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
  1. bunlar yeni değil 1.7.2 ilk çıktığında vardılar. 1.7.2 2013 te çıktı çok eskiden yani. (hepsi yeni demişsin ya başlıkta.)
  2. mcde ilk başta olan biomeleri söylemişsin örneğin çöl. mcin alpha sürümünden beri vardı. fakat çok küçüktüler(yani alpha sürümlerinde 37 blok falanlardı yani çöller. o anlamda diyorum)
  3. Adları yanlış .-.
  4. olmayan biyomları söylemişsin
yani beğenmedim.

Minecraft 1.7.2 Sürümünde Eklenen Biomeler !

Anlatım olarak hepsi yeni dedim.

Tüm Biomeleri kattım katmasamda ''Ndqn tm bioymlar yoq'' triplerine girecektiniz.

Adları yanlış derken milletin mesajlarından gördüğün mü yoksa kendin mi buldun ? Eğer kendin bulduysan buraya yaz mantıklı gelirse değiştirim.

Ayrıca olmayan biomeler hangileri bunların hepsi minecraftte var onları söylersen yeterli bilgiyi verebilirim.

Ayrıca bardağın hep boş tarafından bakmışsın ki boşta değil sadece boş görmek istemişsin gibime geliyor.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.7.2 Sürümünde Eklenen Biomeler !

Anlatım olarak hepsi yeni dedim.

Tüm Biomeleri kattım katmasamda ''Ndqn tm bioymlar yoq'' triplerine girecektiniz.

Adları yanlış derken milletin mesajlarından gördüğün mü yoksa kendin mi buldun ? Eğer kendin bulduysan buraya yaz mantıklı gelirse değiştirim.

Ayrıca olmayan biomeler hangileri bunların hepsi minecraftte var onları söylersen yeterli bilgiyi verebilirim.

Ayrıca bardağın hep boş tarafından bakmışsın ki boşta değil sadece boş görmek istemişsin gibime geliyor.
adları yanlış derken oyundaki adları yanlış balta değmemiş ormanlar değil türkçesi jungle nin. yağmur ormanları türkçesi

ve doğru bardağın boş tarafından bakmak istedim :D