Arkadaşlar 1.7.4 den sonrasına giremiyorum crash alıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
64-Bit İşletim sistemi kullanıyorsan hem 64-biti hem de 32-bit kurmak gerekli.Anladığım kadarı ile Java ile ilgili bir sorun Javayı silip tekrar kurmayı deneyiniz ama şunada dikkat etmekte bir fayda var sisteminiz 32 bit ise Java 32 bit,64 bit ise Java 64 bit kurun.Eğer yine olmadı Minecraftı silip tekrar kurun.
Zaten 64 bit kurduğunda 32 bit geliyor merak etme sen64-Bit İşletim sistemi kullanıyorsan hem 64-biti hem de 32-bit kurmak gerekli.
Valla ben öyle yapıyorum.Zaten 64 bit kurduğunda 32 bit geliyor merak etme sen![]()
Dediğinizi yaptım fakat hala olmadi minecrafti tekrar kurdum fakat yine olmadi bu sorunun çözümüAnladığım kadarı ile Java ile ilgili bir sorun Javayı silip tekrar kurmayı deneyiniz ama şunada dikkat etmekte bir fayda var sisteminiz 32 bit ise Java 32 bit,64 bit ise Java 64 bit kurun.Eğer yine olmadı Minecraftı silip tekrar kurun.
şu an güncelledim Java 8 i[DOUBLEPOST=1434982229,1434981361][/DOUBLEPOST]Java 7'yi java 8 e güncelle![]()
Senin Dediğini yaptım iyikide yedek almışımig4dev32.dll'yi yükleyip System32'nin içine at. Eğer zaten varsa üzerine yazıp dene (yedek al tabii). Orda bu dll'nin adı geçiyor o yüzden dedim. Belki çalışır.
Birde Java 7 yüklemeyi dene bit lerine dikkat et.şu an güncelledim Java 8 i[DOUBLEPOST=1434982229,1434981361][/DOUBLEPOST]
Senin Dediğini yaptım iyikide yedek almışımJava çalışmayı durduruldu dedi
![]()
Java 8 e güncellemeden önce Java 7 yüklüydü. Benim bilgisayarım 32 bit. Dikkatli bir şekilde 32 bit yüklemiştimBirde Java 7 yüklemeyi dene bit lerine dikkat et.
Saçmalık Bence olmaz. normal girmiyorsa o hayli hayli girmezHileyle gir.
Audio İle ilgisi varmıdır acaba çünkü hatada görmüştüm şimdi audio driver güncelliyorumBirde Java 7 yüklemeyi dene bit lerine dikkat et.