Minecraft 1.7.9 Server çalışmıyor

Suffering

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sitede yeniyim arkadaşlar sırf da bu konuyu paylaşmak için açtım 1.7.9 hahamchi bir server açtım fakat başkaları servrımı giremiyor ip yi falan logmein ahahmchiden alıp propertiese yazdım online modu hallettim

.bat tada şöyle yazıyor

java -Xmx512M -Xms512M -jar "minecraft_server.1.7.9.jar"
PAUSE

her şey tamam ben serverı giriyiroum oynuyorum falan ama birisi girmeye çalışnca olmuyor birde başlat.bat da bazen şöyle bir yazı çıkıyor (yazının tamamını hatırlamıyorum)
server overload/servera çok yüklenildi diyor ne yapmalıyım bir fikir verin

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Verdiğiniz RAM yeterli olmadığından dolayı. Yukarıdaki yorumun aksine düşürmemeli yukseltmelisiniz. Pluginsiz bir sunucu için 1 GB ve üstü olabilir. Ama plugin varsa 1 GB yetmeyebilir.

e-tab4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Suffering

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Peki benim 2 gb ram im var en uygun kaç verebilirim tam yazarmısın (1024,2056 diye)

Suffering

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Her türlü denedim 1G yazdım 216M yazdım hiçbiri olmadı hep aynı hatayı veriyor şimdi yazının tamamını buldum bir paylaşayım

Cant keep up! Did system time change,or is the server overloaded?Runnig 2496ms behind ,skipping 49tick(s) Not: Ordaki ticks yazısı dsürekli değişiyor

Ve bir şey daha ben hahamchi server yaptım ve şimdiye kadar bir sürü hata çıkdı hepsinie yağtım fakat işin entersan olan tarafı internete hep hataları yazdığımda bukkit server çıkdı eminim hamachi plugin klösörü yok bi kere

Son düzenleme:

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Her türlü denedim 1G yazdım 216M yazdım hiçbiri olmadı hep aynı hatayı veriyor şimdi yazının tamamını buldum bir paylaşayım

Cant keep up! Did system time change,or is the server overloaded?Runnig 2496ms behind ,skipping 49tick(s) Not: Ordaki ticks yazısı dsürekli değişiyor

Ve bir şey daha ben hahamchi server yaptım ve şimdiye kadar bir sürü hata çıkdı hepsinie yağtım fakat işin entersan olan tarafı internete hep hataları yazdığımda bukkit server çıkdı eminim hamachi plugin klösörü yok bi kere
Bu hatanın kaynağı RAm yetersizliğidir. Sunucu lag'dandolayı takılıyor ve sistem saatine yaklaştırllması için orada ayzan tick akdar ileri alınıyor.

Suffering

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Peki başka konulardan da baktım adamlar CPU dan da olabilir diyorlar eğer öyleyse hiç yazma ihbar et kitlersinler bir server için CPU alacak kadar zengin değilim