Minecraft 1.7.9 Skin değişmiyor

boradurak07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi Olmuş Tek Çözüm Premium Euro 2 tl iken almıştım iyikide almışım.[DOUBLEPOST=1397921706,1397921581][/DOUBLEPOST]
bana izin vermiyolar sürekli para yok diyolar ama aslında para var bunu herkes biliyo sonra diolar kargo felan kim uğraşacak git internetten indir :D
Kargo ??? Oyunu İnternet Satın Alıp Yüklüyorsun Ayrıca Yaş Sınırı Olmayan İninal Kart Var Ben onun ile aldım yaşım 16

Defanseloool

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadşalr ben para biriktirdim yüze yakın arıyom arıyom arıyom her mağazada minecraftı bulamıyom merdiamarkların hepsine gitttim şifrinevlerde bile baktım yok
bu oyun nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![DOUBLEPOST=1397971186,1397971014][/DOUBLEPOST]Arkadaşalr ben baya para biriktrdim hiçbir mağazada cd veya dvd si yok emdiamarkalrın hepsine baktımbi türlü bulamadı nerde olabileçeğini bieln varmı internetten alamam kredi kartı yok:(([DOUBLEPOST=1397971225][/DOUBLEPOST]mediamark işte yanlış yazdım :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadşalr ben para biriktirdim yüze yakın arıyom arıyom arıyom her mağazada minecraftı bulamıyom merdiamarkların hepsine gitttim şifrinevlerde bile baktım yok
bu oyun nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![DOUBLEPOST=1397971186,1397971014][/DOUBLEPOST]Arkadaşalr ben baya para biriktrdim hiçbir mağazada cd veya dvd si yok emdiamarkalrın hepsine baktımbi türlü bulamadı nerde olabileçeğini bieln varmı internetten alamam kredi kartı yok:(([DOUBLEPOST=1397971225][/DOUBLEPOST]mediamark işte yanlış yazdım :D
:DDDDDD marketlerde değilki :DDDD AOJHDOhSAASA:S::S:a: amma güldürdün.(amma küfürse özür diliyorum küfürmü bilmiyorum amma derken çok demek)
ancak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ten kredi kartıyla alabilirsin ininal kartla alabilirsin mesela :D marketlerde yokki hangi bilgisayarı bilmeyen büyüğün söyledi marketlerde oluncağını :D(belki ssöylememiştir)