Minecraft 1.7 Geliyor! İşte 1.7 sürümüne eklenmesi planlanan yenilikler!

Batu.

Fus-Ro-Dah!
En iyi cevaplar
0
Bu görüntü Jungle Hills'de çekilmiş. Sanırım temple'ların yerleşme şekilleri degişecek.

Ayrıca bkz. dağlar bu şekilde direk kıyıda başlıyor ve stone'lar ön plana çıkarılmış. Normalde dağları grass'dan görmeye alışıktık.

Ayrıca şuna da bakabilirsiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Biome'lardaki saçmalık düzeltilmiş gibi. Direk karlı biomun yanında çök çıkmıyor.

Arkadaş bunları da konuya eklerse sevinirim.

MCDostu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne tesadüf ki 1. 2. ve 3. yenilikler Hexxit mod paketinde de var ÇOK BÜYÜK BİR TESADÜF

MrMestria

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ALINTI olduğunuda yazsaydın çok güzel olurdu.

Altına Minecraft Wiki diye yazmış ya.[DOUBLEPOST=1376387118,1376386919][/DOUBLEPOST]
google a minecraft 1.6.2 crack yaz binlerce sonuç çıkıyo nasıl geçemedin anlamadım :sırıtmak:

Benim minecraft premium.Launcherde version changer gibi bir şey var.Taa 1.0'a kadar gidiyor.Sonra beta,alpha sürümlerini seçebiliyoruz.O kolay oluyo bana.

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Altına Minecraft Wiki diye yazmış ya.[DOUBLEPOST=1376387118,1376386919][/DOUBLEPOST]

Benim minecraft premium.Launcherde version changer gibi bir şey var.Taa 1.0'a kadar gidiyor.Sonra beta,alpha sürümlerini seçebiliyoruz.O kolay oluyo bana.

bendede mineshafter var yine aynı özellikler var ! artislik mi yapıyon :D

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ulan iOS 7 Beta 6 çıktı sandım lan asD:sD:AsASD:[DOUBLEPOST=1376417884,1376417452][/DOUBLEPOST]#Diren YeniBiyomlar

ASD:ASD:sD.saDAS:DSAD