Minecraft 1.7 Tanıtım!

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Bu şekilde adalar, dungeonlar ve yeni biomlar eklinecekmiş. Ayrıca balık tutma sistemi ve botlar değişebilir. Botlardan tam emin değilim ama balık tutma sistemi büyük ihtimalle değişecek.

Moderatör tarafından düzenlendi:

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ooooo ama doğrumu.RedDragon zaten yapım aşamasındaydı.[DOUBLEPOST=1375955295,1375954850][/DOUBLEPOST]Bu arada balık tutma sistemi hakkında...Şuanda "fish"(balık) mobu üzerinde bir çalışma var.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Kavga etmek istemiyorum.Büyüklerine saygı göster.Senin yüzünden ban yiyeceğiz.Özür dilerim sayın adminler...

Sen özrünü dile ben yanlış bir şey yapmadım ben büyüklerime saygımı gösteririm eğer büyükler saygı sınırını aşmadıkça veya boş boş muhalefet olmadıkça ayrıca yorumlarımı siliyorum burda millet bilgilensin diye yer açıyoz adam gelmiş bize bunlar .. olur diyo
alın şunu dışarıya dicene git rapor et bi forum kullanmayı öğren ve ahlak sınırlarını aşma
Eğer rahatsızlık verdiysek özür diliyorum biz konumuza devam edelim.
Tekrar hatırlatıyorum ben konuda bunlar kesin çıkacaktır yazmadım çıkma ihtimali var çıkmayabilirde...

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1.4 updatelerinde 3 yeni portal 16 yeni mob yeni maden yeni silah yeni block yeni biome eklenecek deniyordu
Sonucu hepimiz biliyoruz :D

TheGold

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Youtube kanalı OFFİCİAL kanal değil. Sanırım açıklamada 1.7 için sizin fikirleriniz nedir, nasıl güzel olurdu? gibi bir açıklama yapılmış sanırım. Yinede emin değilim yazıyı tam çeviremedim.

HasanLaqqer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Böyle Bir Şey Olmayacağını Düşünüyorum Çünkü Son Video Mod KullanıyorduDier Videlarda Mod Kullanmadığı Ne Mağlum ?

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
İlk video mod olabilir ama son videodaki daha önceden planlanmış ama oyuna eklenmemiş yapım aşamasındaki şey

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu videonun sahibi FireRockerz.Ben uzun süredir o kanalı izliyorum.1.6 update videosunda köpek balıklarının olucağından,ejderlere binebileceğimizden bahsediyordu ki buna yakın bir şey bile gelmedi.Ayrıca videonun yüklenme tarihine bakın.1.6 çıkmadan çekilmiş.