Minecraft 1.7'de Gelecekler !

TheZindev

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar uzun bir wiki araştırmasından sonra sizin için bir konu hazırladım.Şu ana kadar bilinen şeyleri ve resimleri atıcağım.

Şu ana kadar öğrendiklerim 1 yeni blok ve 2 yeni biome'nin geleceğini öğrendim.

Podzol:
Bu yeni bloğumuz Sadece Kızıl Ormanlarda bulunan bir bloktur.Görünümü üzeri yapraklarla kaplı olan koyu çimen blogudur.Şu anda adı bile tam olarak yazılmamıştır ve "tile.dirt.podzol.name" olarak geçmektedir ve herhangi bir özelliği yoktur.Şu anlık sadece silktouch ile alınabilmektedir.

Not:Üzgünüm daha büyügünü bulamadım.

Kil Kanyonu:
Espirisi ile denilmek gerekirse Disko Kanyonlarında' 5 çeşit sertleştirilmiş renkli kil bloğu bulunmaktadır.Ayrica üzerinde "Dead Bush" da bulunmaktadır.

Kızıl Orman:
Kırmızı başlıklı kızın hikayesinde anlatılan orman çeşidi minecraft'ada geliyor.1x1 Uzun çam ağaçları ile kapatılmış bu biomenin zemini Podzol,Çimenler,Bazi yerlerinde Yosunlu Kaldırım Taşı ,Mantarlar ve Toprak bulunmaktadır.

Ayrıca muhtemelen Kiraz Ağaçları oyuna eklenecekmiş.

Arkadaşlar şimdilik yazanlar bunlar.Sonrasında Yeni Konu açarak yeni özelliklerden bahsedeceğim.Bütün fotoğraflar mojang'dan alınmıştır ve
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ben sadece çeviri yaptım.
Baya bilgilenmiş gibisiniz bir beğenin hany.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu biomları modlarda görmüştüm sanki gelebilir ama minecraftı bozar gibi geliyor çünkü böyle bir şey yaparlarsa 1.6 haritaları 1.7'de çalışmaz.

TheZindev

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu biomları modlarda görmüştüm sanki gelebilir ama minecraftı bozar gibi geliyor çünkü böyle bir şey yaparlarsa 1.6 haritaları 1.7'de çalışmaz.

Ona göre bir conveter yapar herhalde Mojang.O kadarını bilmiyorum ama arkadaşlar ekleme yapıyım bu gerçek olmayabilir ama "Balık tutma" değişecekmiş

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet minik hayvanlar eklense atmosfer daha güzel olurdu.Kurbağa,Kuş,Balık,Fare,(Birde balıklar ile Kuşların 12 çeşit rengi olacak ki :sırıtmak:)

Tadından yenmez oyun ama işte mojang yavaş yavaş yapıyor yoksa oyundan sıkılacağımızı biliyor.

meganowa

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bloktaki yaprak görünümünden anlaşılıyor ki 1.7 son bahar aylarında gelecek. Bilmem doğru mu düşünüyorum ?

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Iyi bir guncellestirmeye benziyor bide oyuna red dragon gelcekmis

<Send From PSP 3004 Using Forums4PSP>