Çoğu soru daha önceden sorulmuştur. Sorununuza çözüm bulmak için önce arama yapın, eğer hala bulamadıysanız konu açmakta özgür hissedebilirsiniz. Forumu temiz tutmak için aynı konulardan tekrar tekrar açmamaya özen gösterin.
- Arama Yapın
Benim güzel kardeşim ben burada nereden girebilirim nasıl kurabilirim mi demişim? Çektiğim videoyu paylaşıyorum biraz mantıklı cevap vermeni arz ederim.Yeter be kardeşim, bıktık artık sizlerden. Bin tane konu açıldı şu konuyla ilgili neden hiç arama yapmıyorsunuz anlamıyorum ki ? Oraya arama butonunu süs diye mi koymuşlar ?
arkadaş soru sormamış sadece arşivimizi genişletmiş sende diğerleri gibi başladın her konu açaba laf atmaya edebini takın emeğe saygı göster soru sorca anlıcam bulabilir ama arkadaş bilgi deposuna yeni bi kayıt ekliyor...Yeter be kardeşim, bıktık artık sizlerden. Bin tane konu açıldı şu konuyla ilgili neden hiç arama yapmıyorsunuz anlamıyorum ki ? Oraya arama butonunu süs diye mi koymuşlar ?
Nerde edepsizlik yaptığımı gösterir misin de edebini takın diyorsun ?arkadaş soru sormamış sadece arşivimizi genişletmiş sende diğerleri gibi başladın her konu açaba laf atmaya edebini takın emeğe saygı göster soru sorca anlıcam bulabilir ama arkadaş bilgi deposuna yeni bi kayıt ekliyor...
1. Açılmış olabilir fakat 1.8.3'e özel çektim ben.Tamam iyi güzelde.
1. Daha önce 1000 kere aynı konu açıldı.
2. 1.8.2 bile çıkmadı ne ara 1.8.3 çıktı ?
Server acmadan bahsediyorsan o server dosyasinda oyunun kurallarini belilersin baslarmak icin ise baslat.bat dosyasi lazimLütfen Yarım Et Lütfen İndirdim Minecraft Exe çalıştırdım server dosyası metin belgesi şeklinde açılmıyor boş bir beyaz renkli bi dosya şeklinde gozukuyo yarıdım Ett![]()
![]()
daha çok erken senin için öğrenmen gereken çok şey var...nereden anlatmaya başlıyayım bilemedimBilmiyorum ben Açtıgımda Software çıkıyo İsmide dosyanın server.properties yardım edin ya![]()
[DOUBLEPOST=1424856970,1424856893][/DOUBLEPOST]ya bende o videoda beyaz olanlar not defteri server beyaz bnmki niye karışık
Farklı bir dosya ile aç veya birlikte aç ile metin belgesini seçip deneyebilirsin.Bilmiyorum ben Açtıgımda Software çıkıyo İsmide dosyanın server.properties yardım edin ya![]()
[DOUBLEPOST=1424856970,1424856893][/DOUBLEPOST]ya bende o videoda beyaz olanlar not defteri server beyaz bnmki niye karışık