Minecraft 1.8 Server Açacaklar İçin Uyarı

cem_61

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar şimdiden söylüyorum 1.8 server açmayın. Sebep ne diye soruyorsanız mojang artık "Vip","Kit", ve onun gibi ayrıcalıkları engellemek istiyor(bence insanların serverde Vip değil de premium alması için :D).
Bu yüzden artık 1.8 'de server kurmanın bir anlamı kalmayacak.
Bence artık şu an 1.7 'nin keyfini çıkarın.
Okuduğunuz İçin Teşekkürler.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
kardeşim vip kit yasak diil sadece büyük sunucularda son oyuncu mineplex gibi ünlü türk sunucularında yasak yanlış anlamışsın

Felloward

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Her türlü kural ihlali. Fark edilirse ceza yiyebilirsiniz. Sunucu açtığınızda kuralları kabul edersiniz.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Taa 2.9 çıkana kadar siz hala 1.7 versiyonunu benimseyecekseniz baya inanmışsınız derim.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu kurallar sadece PREMIUM sunucular için geçerlidir.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Vip alanların oyunculardan üstün olmaması için benimsenmiş bir eula.Eğer oyuncuları bir yerde, Vipleri ayrı bir yerde tutarsanız ve vip alanındaki özellikler farklı olursa eulanın dışına çıkmamış olursunuz :)

R

Reloven

Ziyaretçi
Adamlarım Demek İstedigi Vip Satmak Yasak Degil Sadece Bir Kişi Vip Alarak Tüm Oyuncuları Öldürüyorsa O Haksızlık İşte O Zaman Mojang Devreye Girer. Siz Vip Satıp Vipleri Ayırır İseniz Örn. Pvplerini Farklı Bir World'e Yaptırırsanız Sıkıntı Çıkmaz.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Evet sanirsam turk serverlari 1 7 de kalacak

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mayınkarft_

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
valla hatırlamıyorum ben minecrafta premium aldığımda(1 sene falan olmuştur) 49 Lira Falandı Şimdi Daha Pahalıymış Ben Sevindim Aslında, Vip Falan olmamasına artık, Premium Aslında Çok Daha Pahalı 5 , 4 katı falan 1 vip'in Ama Neden Kendinizi 1 serverle sınırlandırasınız ki? (Lütfen Premiumun Var Diye Artislik Yapıyon diye Saçma Sapan Yorum Yapmayın Yaptığınız Zaman Gittikçe Düşüyorsunuz)