Hachiro-sama
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
daha çok sulu mağaralarda bulunur,bazen ışıklı cave'lerde de bulabilirsin.
sen biliyor gibisin kardeş. Plains biomuna yakınmı bataklık bıyomu mağaralar ?daha çok sulu mağaralarda bulunur,bazen ışıklı cave'lerde de bulabilirsin.
daha çok savanna biyomunun sonlarında aslında huş biyomunun sonralarında bataklık geliyorsen biliyor gibisin kardeş. Plains biomuna yakınmı bataklık bıyomu mağaralar ?
anlayamadım "orayı kaz en az 5blok yükselginde ve epey geniş bir alanı aydınlat" lafınıarkadaş slime aydınlıkta düzlük yerlerde cikar slime bulmak istiyorsan evinden cıkıp bataklık alan arayacaksın biomlar rasgele konumlandırılır
ben aramam yeri kendim yaparim diyorsan katman kayasına kadar kaz orayı en az 5 blok yüksekliginde ve epey geniş bir alani aydınlat yukari cık ve asaya in al sana slime![]()
katman kayası(kırılmayan blok) kadar kaz orayı genişlet(epey bi genişlet) yükseklikte en az 5 blok olsun o alanin ve bir güzel aydınlat sonra yüzeye çık ve tekrar asaya in slime spawn olacaktir mutlu sonanlayamadım "orayı kaz en az 5blok yükselginde ve epey geniş bir alanı aydınlat" lafını
katman kayası(kırılmayan blok) kadar kaz orayı genişlet(epey bi genişlet) yükseklikte en az 5 blok olsun o alanin ve bir güzel aydınlat sonra yüzeye çık ve tekrar asaya in slime spawn olacaktir mutlu son![]()
F3te 5. yere kadar in ve kaz olusan boslugun yüksekligide 5 blok olsun büyük bir mağara gibiyükseklik derken F3 teki bulunduğum blok sayısımı 5. olsun ?