Merhabalar,
Bu sabah Minecraft 1.8 cikti bende hemen güncellememi yaptım size yeni ozelliklerini fotoğraflar ile göstereceğim.
Oncelikle klavye Turkce karakterklere sahip değil bazi yerlerde bozukluklar olabilir ozur diliyorum.
INSA BLOKLARI
Soldan saga : Granit , Cilali Granit , Diorit , Cilali Diorit , Andezit , Cilali Andezit
Soldan saga : Prizmarin , Prizmarin Tuglasi , Koyu Prizmarin , Deniz Feneri , Kirmizi Kumtasi , Keskin Kirmizi Kumtasi , Purussuz Kirmizi Kum Tasi , Kirmizi Kumtasi Merdiveni , Kirmizi Kumtasi Basamak
DEKORASYON BLOKLARI
Yukaridaki resimde goruldugu gibi rengarenk flamalar eklenmiş.
KIZILTAS
Bu bolumda sadece kapilar da degisme var gibi gorunuyor. Cesitli kapilar ile birlikte demir tuzak kapisi eklenmis.
ULASIM
Bu bolumde ekleme yapilmamis
CESITLI
Yeni moblar eklenmiş.
Gardiyan
Tavsan
Endermite
BESIN URUNLERI
Soldan saga : Cig Tavsan Eti, Pismis Koyun Eti, Cig Koyun Eti, Pismis Tavsan Eti, Tavsan Yahnisi
ALETLER
Degisiklik yok
SALDIRI
Degisiklik yok
IKSIR YAPIMI
Tavsan ayagi eklenmiş
MALZEMELER
Soldan saga: Prizmarin Parcacigi, Prizmarin Kristali, Tavsan Postu
INCELEDIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM
YENI KESFETTIGIM SEYLER OLURSA EKLEYECEGIM
Bu sabah Minecraft 1.8 cikti bende hemen güncellememi yaptım size yeni ozelliklerini fotoğraflar ile göstereceğim.
Oncelikle klavye Turkce karakterklere sahip değil bazi yerlerde bozukluklar olabilir ozur diliyorum.
INSA BLOKLARI
Soldan saga : Granit , Cilali Granit , Diorit , Cilali Diorit , Andezit , Cilali Andezit
Soldan saga : Prizmarin , Prizmarin Tuglasi , Koyu Prizmarin , Deniz Feneri , Kirmizi Kumtasi , Keskin Kirmizi Kumtasi , Purussuz Kirmizi Kum Tasi , Kirmizi Kumtasi Merdiveni , Kirmizi Kumtasi Basamak
DEKORASYON BLOKLARI
Yukaridaki resimde goruldugu gibi rengarenk flamalar eklenmiş.
KIZILTAS
Bu bolumda sadece kapilar da degisme var gibi gorunuyor. Cesitli kapilar ile birlikte demir tuzak kapisi eklenmis.
ULASIM
Bu bolumde ekleme yapilmamis
CESITLI
Yeni moblar eklenmiş.
Gardiyan
Tavsan
Endermite
BESIN URUNLERI
Soldan saga : Cig Tavsan Eti, Pismis Koyun Eti, Cig Koyun Eti, Pismis Tavsan Eti, Tavsan Yahnisi
ALETLER
Degisiklik yok
SALDIRI
Degisiklik yok
IKSIR YAPIMI
Tavsan ayagi eklenmiş
MALZEMELER
Soldan saga: Prizmarin Parcacigi, Prizmarin Kristali, Tavsan Postu
INCELEDIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM
YENI KESFETTIGIM SEYLER OLURSA EKLEYECEGIM