Minecraft 1.8'de Mob'lara gelecek özellikler

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben DarqKnife. Başlıkta da okudugunuz gibi, 1.8'de bazı Mob'lara gelecek özelliklerden bahsedeceğim.. Ufak bir araştırma ile topladıklarımı size sunuyorum..

Wither:

-Fırlatıcı ile yapılabilir.
-Witheri dünyada yaparsanız hava kararır.
-Canı yarıya vardığında 'Wither koruması' na geçer ve oklardan korunmuş olur.
-Zombi,iskelet,wither iskelet, zombi domuz adam ve wither den hariç herkezi vurur.
-Kırıktaş ve obsidyen hariç çoğu şeyi kırar.
-Lav ve ateşe karşı koruması var.
-Akşamları gözleri parlıyor.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Magma Slime
-Suda yüzebiliyor. (Bence biraz saçma olmuş sonuçta Magma Slime)
-32 metreden sonra kayboluyorlar.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ender Silverfish
-Enderman öldüğünde veya ışınlandığında ortaya çıkar.
-Veya ara sıra Ender inciyle ışınlandığınızda çıkar.
-Yağmur veya su acıtmaz ama boğuluyorlar.
-2 dakika boyunca oyuncuyu görmezse kaybolurlar.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blaze:

-Örümcek ağlara takılırsa ateş topu atmazlar.
-Duvar bile olsa saldırırlar. (Bunu bende pek anlamadım ama araştırdığımı yazdım.)

------------------------------------------------------------------------------------------

Slime

-32 metreden öte kaybolurlar.
-Artık daha az zıplıyorlar.
------------------------------------------------

Skeleton:

-Patlamak üzere olan bir Creeperden kaçacaklar.
-1.8 de kurtlardan kaçıyorlar.
-----------------------------------------------------------

Ve bulabildiğim yenilikler -moblarla ilgili- bu kadar. Daha fazla yenilik bulmayı isterdim bende ama 1.8 gelince göreceğiz :)

Son düzenleme:

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wither bedrocku da kırabilse mükemmel olurdu :) Emeğin için sağolasın :D Oyun zorlaşıyor biraz :) Bir Creeper ile 5 mob öldürdüğüm devir bitti artık :(

KadirTan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Orda Demak İstediği 'duvar olsa bile saldırırlar' Canavar'a bile saldırırlar anlamı.

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Koyun inek tavuk domuz at köpek kedi sayıları çok az bence[DOUBLEPOST=1401131252,1401130903][/DOUBLEPOST]Tamam elektriği bırak bari görüntü kalitesini artırsınlar oyuna biraz daha ''Mantık'' denilen şeyden eklesinler.

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Koyun inek tavuk domuz at köpek kedi sayıları çok az bence[DOUBLEPOST=1401131252,1401130903][/DOUBLEPOST]Tamam elektriği bırak bari görüntü kalitesini artırsınlar oyuna biraz daha ''Mantık'' denilen şeyden eklesinler.
Oyuna mantık eklerlerse oyun oynanmaz hale gelir

Sent from my iPhone using Tapatalk

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir grup Türk çıksa bunun gibi bir oyun yapmaya başlasa hem tamamen Türkçe olsa daha fazla tutar bence[DOUBLEPOST=1401131403,1401131320][/DOUBLEPOST]Hadi başlayalım :lol:

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

zaten mantık var ki? Kumdan cam gibi, köyler gibi. Bence piramitler eklensin, altın buluruz