Kusura bakma ama yaptığın cevap oldukça saçma. Aradığım kadarıyla hiçbir türkçe düzgün çalışma yok. Burada emek verip türkçe içerik sunuyorum ama yok efendim konu aynıymış. İçerik üretmeye çalışıyorum en azından saygılı bir şekilde açıklanabilecek bir olay.Bir kaç gündür herkes bu konuyu açmaya çabalıyor.Anladık bir durun.
Hiç Türkçe çalışma yok? Daha geçen @LegendofAnatolia nın bununla ilgili bir videosu vardı ve benim de en az 5 tane konum var?Kusura bakma ama yaptığın cevap oldukça saçma. Aradığım kadarıyla hiçbir türkçe düzgün çalışma yok. Burada emek verip türkçe içerik sunuyorum ama yok efendim konu aynıymış. İçerik üretmeye çalışıyorum en azından saygılı bir şekilde açıklanabilecek bir olay.
Youtube içerisinde yazdığımda herhangi bir türkçe içerik göremedim. 5 tane konunuz varmış ne güzel peki sizin 5 konunuz var diye benim konum olmamak zorunda mı? Size illa beğenin demiyorum ama en azından saygı gösterseniz de olur.Hiç Türkçe çalışma yok? Daha geçen @LegendofAnatolia nın bununla ilgili bir videosu vardı ve benim de en az 5 tane konum var?
Etiketler düzgün olmasına rağmen fazla izlenme olmadığı için gerilerde çıkıyor.Youtube içerisinde yazdığımda herhangi bir türkçe içerik göremedim. 5 tane konunuz varmış ne güzel peki sizin 5 konunuz var diye benim konum olmamak zorunda mı? Size illa beğenin demiyorum ama en azından saygı gösterseniz de olur.
Doğrudur,olabilir ve şahsen güzel bir anlatım olmuş.Etiketler düzgün olmasına rağmen fazla izlenme olmadığı için gerilerde çıkıyor.
Sen bikaç şey daha eklemişsin ben videoyu hazırlarken onlar yoktu![]()
Muhittin'e kol ekleyebilirsin.Etiketler düzgün olmasına rağmen fazla izlenme olmadığı için gerilerde çıkıyor.
Sen bikaç şey daha eklemişsin ben videoyu hazırlarken onlar yoktu![]()
1.9 güncellemesiyle zırh standlarına el kol eklenecek. O zaman Muhittin'e de el kol ekliycemMuhittin'e kol ekleyebilirsin.
Domuzun öttüğünü mü¿
/entitydata @e[type=ArmorStand,r=5] {ShowArms:1} yazarsan kol gelir ama el daha yok.1.9 güncellemesiyle zırh standlarına el kol eklenecek. O zaman Muhittin'e de el kol ekliycem
Ses çıkarıyo işte![]()
Tom Clancy's'i de ekleyebiliriz buna.spotlama =petifiyıld
2 el = sıkayrim
baa böylü geldi bu durum.