Minecraft 1.9 Güncellemesi l Minecon 2015

Beyazlord

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar uzun süre sonra tekrar ben. ^_^ Bugün sizlere çok özel bir video ile geldim umarım beğenirsiniz.
[DOUBLEPOST=1436183093,1436183027][/DOUBLEPOST]Ayrıca ek olarak;
Buglar düzeltilecek ve yeni iksirler oyuna eklenecek.

Beyazlord

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir kaç gündür herkes bu konuyu açmaya çabalıyor.Anladık bir durun.
Kusura bakma ama yaptığın cevap oldukça saçma. Aradığım kadarıyla hiçbir türkçe düzgün çalışma yok. Burada emek verip türkçe içerik sunuyorum ama yok efendim konu aynıymış. İçerik üretmeye çalışıyorum en azından saygılı bir şekilde açıklanabilecek bir olay.

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma ama yaptığın cevap oldukça saçma. Aradığım kadarıyla hiçbir türkçe düzgün çalışma yok. Burada emek verip türkçe içerik sunuyorum ama yok efendim konu aynıymış. İçerik üretmeye çalışıyorum en azından saygılı bir şekilde açıklanabilecek bir olay.
Hiç Türkçe çalışma yok? Daha geçen @LegendofAnatolia nın bununla ilgili bir videosu vardı ve benim de en az 5 tane konum var?

Beyazlord

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç Türkçe çalışma yok? Daha geçen @LegendofAnatolia nın bununla ilgili bir videosu vardı ve benim de en az 5 tane konum var?
Youtube içerisinde yazdığımda herhangi bir türkçe içerik göremedim. 5 tane konunuz varmış ne güzel peki sizin 5 konunuz var diye benim konum olmamak zorunda mı? Size illa beğenin demiyorum ama en azından saygı gösterseniz de olur.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Youtube içerisinde yazdığımda herhangi bir türkçe içerik göremedim. 5 tane konunuz varmış ne güzel peki sizin 5 konunuz var diye benim konum olmamak zorunda mı? Size illa beğenin demiyorum ama en azından saygı gösterseniz de olur.
Etiketler düzgün olmasına rağmen fazla izlenme olmadığı için gerilerde çıkıyor.
Sen bikaç şey daha eklemişsin ben videoyu hazırlarken onlar yoktu :(

Son düzenleme: