- En iyi cevaplar
- 62
hayır kombat ve alet eşyaları kullanılmıyor yay gibi blok koyabiliyorsun ve kartopu ile ender incisi atabiliyorsun ama kılıç varken kılıcınla blok yapıyorsun bu da diğerki elini kullanmanı engelliyor kılıçla bloklamak kalkıcak diye duydum daha sonra koyulabilir olucak15w14b de bug gibi bir şey var elinize normal hot bara bir kılıç alın ikinci ele de olta kartopu gibi şeyler alın o ikinci eldeki eşya kullanılmıyor kılıçla beraber. Veya blok koymaya çalışın normal elde kılıç 2. elde blok varken. Ve blockit kalkmamış. Sanırım kalkanlar gelince düzeltcekler.
o snapshot bir öncekinin buglarını çözmek için yayınlandı ama tabiikide kodlamanın en sinir bozucu olan şeyi bir bugu fix edince 15 yeni bug daha çıkma imkanı doğabiliyor15w31c; Yenilik bulabilen var mı ? Ben şahsen yenilik göze batan bir bug buldum okların ve bazı iksirlerin texture ı bozulmuş siyahımsı olmuş.
Evet ende özel dungeon1.8 sürümünü pek sevmediğim için incelememiştim.Bu yeniliği yeni keşfettim 1.9'a mı özel acaba?
![]()
Fener ışığını diyorsan 1.8 de artık fenerin üstünde hangi renk var ise ışık o renge dönüşüyor1.8 sürümünü pek sevmediğim için incelememiştim.Bu yeniliği yeni keşfettim 1.9'a mı özel acaba?
![]()
Evet fenerden bahsediyordum.Fener ışığını diyorsan 1.8 de artık fenerin üstünde hangi renk var ise ışık o renge dönüşüyor
Bnne yzcm .sHer gün bu konuya ortalama 5 cevap yazılıyor ve bu konuya bir kere cevap yazıp çıkan insanlar ikide bir bildirim alıyor ama konu izlemsini bırakmak istemiyor çünkü konunun güncellenme olasılığı var.
Hadi buna bir dur diyelim
#Birkonuya25kezCevapYazmayın
![]()