Ön Gösterim Minecraft 1.9 Güncellemesi Ön Gösterim

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Değişmeyen oyun satılmaz. Ben şahsen sürekli yenilikçi bir oyun olduğu için aldım. Eski bersiyonlar kötü 1.8 dede umdugum yenilikleri bulamadım.

Oyun gittikçe güzelleşiyor.

Zorlaşsın karmaşıklaşsın sadece uzmanları anlasın. Oyun şu an ki haliyle çok basit.

Ayrıca şu an Microsoft Mojang ın sahibi konumunda. Minecraftı halen mojang geliştiriyor.

Tabii ki microsoftun satış prensipleri oyunu daha fazla güncelleme yapmaya götürüyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
DOUBLEPOST=1438063560,1438063415][/DOUBLEPOST]
Bence Mojang'tan daha iyi iş çıkarmışlar. Mojang hep bizi heyecanlandırıyordu ama doğru düzgün güncelleme getirmiyordu.
Microsoft, Mojang'a tek attı bence :alkış:
Ve bunu okuduktan sonra kararımı değiştiriyorum. Gerçekten de iyi olmaya başlıyor.
Microsoft! Seni her zaman küçümserdim. Ancak 2 farklı yanın var Microsoft:
İyi yanın: Mojang'a tek atarsın
Kötü yanın: Ubuntu senin işletim sistemine tek atar :D

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Şu yeni mob çok kötü olmuş.Bence bu güncelleme çok iyi olmayacak gibi...İyi yanından bakarsak diğer versiyon 2.0!Öyledir umarım...
Minecraft 1.9 için Windows 10 mu gerekiyor ? Bi yerde okumuştum da :D
Hayır.Minecraft'ın ayrı bir versiyonu için gerekiyor. Minecraft:Windows 10 Edition
Bende böle bir konu açmıştım :( Üstüne 1000 basmış benimki sadece resimsizdi :D Ama burada ki yenilikler tam değil onu diyim :D
Minecraft Story Mode windows 10 gerektiriyor.
Story Mode'la alakası yok :/

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ve bunu okuduktan sonra kararımı değiştiriyorum. Gerçekten de iyi olmaya başlıyor.
Gerçekten konumuzla çok alakası var :olgun:

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şu yeni mob çok kötü olmuş.Bence bu güncelleme çok iyi olmayacak gibi...İyi yanından bakarsak diğer versiyon 2.0!Öyledir umarım...

Hayır.Minecraft'ın ayrı bir versiyonu için gerekiyor. Minecraft:Windows 10 Edition

Story Mode'la alakası yok :/
Windows 10 un story mode ile alakası var çünkü Microsoft yaptığı için Windows 10 da alınsın diye story mode u Windows 10,ps4 sanırsam bir de 3,Xbox,one,360 için tasarladılar aklımda olan platformlar bunlar.

Ayrıca evet Windows 10 için de ayrı yapacaklar. Ama dediğim gibi story mode u da windows 10 için olacak.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Oh be bi snapshot verinde şanımız yürüsün
en çok bana yarıyacak galiba snapshot
bu arada çift el sisteminde sol elinizdeki sağ tıklanabilirse bir tuşa basıp sola tıklayınca sağ tıklamış gibi olunuyor ve sağ elinizdekiyle bir tuşa basıp sağ tıklayınca o itemle sola tıklamış gibi oluyorsunuz en azından buna benzer bir şeyin olucağını tweetlemişlerdi[DOUBLEPOST=1438074107,1438073959][/DOUBLEPOST]
Microsoftun çalışanları dokunmuyor ki mojanga çoğu mojang çalışanı geliştiriyor hala minecraftı

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Windows 10 un story mode ile alakası var çünkü Microsoft yaptığı için Windows 10 da alınsın diye story mode u Windows 10,ps4 sanırsam bir de 3,Xbox,one,360 için tasarladılar aklımda olan platformlar bunlar.

Ayrıca evet Windows 10 için de ayrı yapacaklar. Ama dediğim gibi story mode u da windows 10 için olacak.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonuna git :(