SinceLove22
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Hemen Yeniliklere BakıcamMinecraft Snapshot 15w31a yayınlandı 1.9'a adım adım gidiyorlar.
Bakacaklara şimdiden kötü haberi vereyim, bu Snaphsot sürümünde kalkanlar ve 2.el maleseft yok.
Hemen Yeniliklere BakıcamMinecraft Snapshot 15w31a yayınlandı 1.9'a adım adım gidiyorlar.
Bakacaklara şimdiden kötü haberi vereyim, bu Snaphsot sürümünde kalkanlar ve 2.el maleseft yok.
Haber verdiğin için adamın dibisinMinecraft Snapshot 15w31a yayınlandı 1.9'a adım adım gidiyorlar.
Ama sanırım her çarşamba başka bir snapshot gelecekmiş.Minecraft Snapshot 15w31a yayınlandı 1.9'a adım adım gidiyorlar.
Aynen acayip şekilde kasıyor umarım 1.9 a optifine gelir ve çabuk gelir yoksa doğru düzgün oynanmaz ve yine 1.9 serverları 1.8 gibi tutulmaz.Tek kişilikte açtım haritayı 1 chunk yüklenmesi 2 dakika sürüyor
5 dakikadır gamemode 0 a geçemedim dondu
Kaydet ve çık dedim 1 dk sürdü kaydetmesi![]()
Sesler bende var denedim şu an.Haber verdiğin için adamın dibisin15w31a ile survivalmı yapsam ki
[DOUBLEPOST=1438179406,1438178760][/DOUBLEPOST]
Ama sanırım her çarşamba başka bir snapshot gelecekmiş.
Edit: Sesler herkeste mi yok yoksa sadece bende mi ?
Vallahi Bende böyle bir sıkıntı yok yeterince hızlı. Sıkıntı sende, üzüldümTek kişilikte açtım haritayı 1 chunk yüklenmesi 2 dakika sürüyor
Ben Rahat Oynuyorum :/Tek kişilikte açtım haritayı 1 chunk yüklenmesi 2 dakika sürüyor