Minecraft 1.9 hakkında her şey

Mirzaloglu

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bütün herşeyi Türkçe'ye çevirmeye çalıştım.

BLOKLAR
-Yeni blok tipi
-Koyu renkli yeni bir blok (Dünya üzerinde görsel bir etkisi olacakmış.)
-Çimen yol (Grass Path) isimli yeni bir blok
ALTYAZI
-Herşeye alt yazı getiriliyor sanırım. Mesela creeper cızırtıyor gibi. Büyük ihtimalle bunu kapatma açma olur.
OYNANIŞ
-Sol el ekleniyor (Ayarlarda sol eli ana el yapma olacakmış, büyük ihtimalle bu el kalkan tutma gibi özelliklere yarayacak.)
-Sol el sadece orada bir şey takılı iken görünür olacakmış.
DUNGEONLAR VS...
-Yeni blocklar ile oluşturulmuş yeni tür bir dungeon. Moblar falan yeni olacakmış.
EŞYALAR
-Quivers isimli bir eşya ekleniyor. (Hani normalde okçuların oklarını koyduğu kese varya sırtına taktığı ondan işte.)
-4 adet yeni tip ok çeşidi gelecek.
-Kalkanlar gelecek.
BOSSLAR
-Ender dragon ile birçok değişiklik geliyor.
DİĞER
-Command block a yeni arayüz geliyor.
-Ölünce yazan mesajlar artık chatte değil ekranda çıkacakmış.

Fixlenen buglar var birde.

Kaynak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
O sol el ayarı gayet güzel olmuş bence ve solaklar içindir bana göre.
Ayrıca yeni mobların gelmesi sevindirdi beni ayrıca 4 farklı okta e çünkü avcı adamız zehirli ve ağır hasar verip yaralayan oklarında olması gerekiyordu.
Artık ne desem Minecraft Pistol'a doğrumu gidiyor ne? :D

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O sol el ayarı gayet güzel olmuş bence ve solaklar içindir bana göre.
Ayrıca yeni mobların gelmesi sevindirdi beni ayrıca 4 farklı okta e çünkü avcı adamız zehirli ve ağır hasar verip yaralayan oklarında olması gerekiyordu.
Artık ne desem Minecraft Pistol'a doğrumu gidiyor ne? :D
Bence önce bir crossbow olur.

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oha desene Nocth oyunu yeniden yapıyor diye o_o
kardeş notch oyunu microsofta satalı çok oldu senin dünyadan haberin yok :D oyun şu an bir dünya devi olan microsoftun elinde oyunu onlar geliştiriyor notch da microsoftta aldığı $2.000.000.000 (2 milyar dolar) ile keyfine bakıyordur tamda emin değilim belkide 2 milyar dolardan daha fazladır :D[DOUBLEPOST=1433140012,1433139977][/DOUBLEPOST]
Hadi bakalım

GT-S5830i cihazımdan gönderildi
kardeş sende daha dün katılmışsın bulacak başka profil resmi yokmuydu tam aynısını almışsın benimkinin :)

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben mojang dan ayrı oyun olarak bu dünya nın nasıl oluştuğunu anlatan bir oyun bekliyorum

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeş notch oyunu microsofta satalı çok oldu senin dünyadan haberin yok :D oyun şu an bir dünya devi olan microsoftun elinde oyunu onlar geliştiriyor notch da microsoftta aldığı $2.000.000.000 (2 milyar dolar) ile keyfine bakıyordur tamda emin değilim belkide 2 milyar dolardan daha fazladır :D[DOUBLEPOST=1433140012,1433139977][/DOUBLEPOST]
kardeş sende daha dün katılmışsın bulacak başka profil resmi yokmuydu tam aynısını almışsın benimkinin :)

Görseydim inan koymazdım.Değiştiriyom hemen :D

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
MS'nin oyunu satın aldığını biliyorum ama işte alışkanlık. Dilden çıkmıyor.