Minecraft 1.9 Söylentileri - Kalkanlar ve daha fazlası!

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle çoğu kişinin başlığı görünce hemen oyunu açıp snapshot var mı diye kontrol etmemesi için söyleyeyim daha snapshot çıkmadı.
Minecraft 1.9 Sürümünde Gelecek Özellikler (Sadece Söylentiler...)
-Kalkanlar ve yeni oklar!
Tahta, taş, demir, altın ve elmas olması düşünülen kalkanlar oyuna eklenecek. Sayısı tam belirlenemeyen yeni özelliklere sahip oklar gelecek.
-Yeni maden!
Gelmesi neredeyse kesin fakat şu an neredeyse hiçbir bilgi yok.
-Çift El!
Artık oyunda iki elimizi kullanabilecek, aynı anda dövüşürken yemek yiyebilecek ve daha fazlasını yapabileceğiz.
-Dövüş Güncellemesi!
Bu güncelleme ile aletler her kullanımda değişik görünümlere (eskime) sahip olacak.
İlgili Videolar
(TAVSİYE)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rpg serverler ve pvp sunucularda devrim niteliğinde bir yenilik olur.Bence getirilmesi gerekiyordu.Birde oyuna bir kaç hayvan ve köyleri düzenleseler :D

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
1.8 çıktığında hiç dikkatimi çekmemişti, hep 1.7.2 deydim :( Bir ay öncesinde bir iki kere 1.8 girdim yani sorsan 1.8 de gelen blokları bilemem. Ama çoğu kişinin bu sürümü sevmediğini biliyorum. Bu yüzden 1.9 u çok merak ediyorum :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Şu 2 El Kullanma Gelirse Güzel Olur Özellikle Madenler İçin Sol Elde Meşale Tutarlar Tabi Bunun İçin Meşaleye Farklı Bir Craft Gelip Elde Işık Veren Türü Eklenir Güzel Olur :p
Dungeon Candır Ya Her Türlü Maceraya Hazırız :p

Bence yeni maden eklemeleri yerine lapisi kaldırmaları lazım :)
Lapis Texture Pack Yaparlar Diğer Blocktan Xp Gelir Lapis Görünümünü Lapisli Sunucularda Kaybetmezler :p
Rpg serverler ve pvp sunucularda devrim niteliğinde bir yenilik olur.Bence getirilmesi gerekiyordu.Birde oyuna bir kaç hayvan ve köyleri düzenleseler :D
Kaç Yıldır Diyorum Şu Lanet Olası Şeker Kamışları Bir İşe Yarasın Bir Panda Gelsinde Mo Creatures Modundaki Gibi Şeker Kamışıyla Besleyelim :p

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
O çift el solaklar için olduğunu duymuştum ilkte sonradan iki elinde kullanılabileceğini ve bunun solak insanlar için büyük bir şey olduğunu görmüştüm.
Ayrıca sağ altta da yazılar çıkacak. Su şakırdıyor köpekler havlıyor inekler möölüyor creeper tıslıyor diye.
Edit - Yeni kodlarda gelecekmiş.

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8 çıktığında hiç dikkatimi çekmemişti, hep 1.7.2 deydim :( Bir ay öncesinde bir iki kere 1.8 girdim yani sorsan 1.8 de gelen blokları bilemem. Ama çoğu kişinin bu sürümü sevmediğini biliyorum. Bu yüzden 1.9 u çok merak ediyorum :)
1.8 bence komutlar için bir devrimdi.Fps konusunda sıkıntılı olsada map yapımcılarının çok işine yarıyordu gelen komutlar.[DOUBLEPOST=1434835731,1434835650][/DOUBLEPOST]
Kaç Yıldır Diyorum Şu Lanet Olası Şeker Kamışları Bir İşe Yarasın Bir Panda Gelsinde Mo Creatures Modundaki Gibi Şeker Kamışıyla Besleyelim :p
Kağıt yapıyorsun ya daha ne istiyorsun :D