Minecraft 1.9 - Uçuyoruz - Hiç Kanser Bir Haritaya Benzemiyordu - Elytra Challenge Map

Obito

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.9 daha snapshot olmasına rağmen güzel haritalar yapılmaya başlandı. Tabi ki büyük bir güncelleme olacak. Gelecek özelliklerden biride uçma. Elytra challenge map uçma özelliğiyle ilgili çok güzel bir map.

Son düzenleme:

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Video Güzel,Bu Mapı İngilizlerdede Görmüştüm :D.(V@l@t Videosu Olmadığı İçin Layk)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
eleştirin ve mesajın için teşekkürler küfürde hayatın içinde olan bir şey o yüzden küfür etmekten çekinmiyorum :).
minecraft oynayanların yaş geneli genellikle düşük oluyor ( özellikle foruma üye olmayan ziyaretciler ) bu yüzden bence yakın arkadaşınla konuşuyormuş gibi küfür etmemen daha iyi olabilir :/

AlfaTayfa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
minecraft oynayanların yaş geneli genellikle düşük oluyor ( özellikle foruma üye olmayan ziyaretciler ) bu yüzden bence yakın arkadaşınla konuşuyormuş gibi küfür etmemen daha iyi olabilir :/
şu kısmı hiç beğenmedim kardeşim minecraftı oynamayı sevmeyenlerin genellikle bahanesi bu başka bahanede bulamıyorlar anca 1-2 bahane zar zor :p

AlfaTayfa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeşim modlu faction server kuruyorum neyi sevmemekten bahsediyosun :'/
o bu değilde bu nedir la süper
üzgünüm kardeşim senide oyuna düşman olan arkadaşlardan sanmıştım , iyiki değilsin neyse fazla konuşmaya gerek yok minecraftı seven biriyle kavgalı olmak istemem ama gerçekten dediğin biraz yanlış küçükler kadar olmasada büyüklerde var şu oyunda çünkü oyun yaratıcı :)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
üzgünüm kardeşim senide oyuna düşman olan arkadaşlardan sanmıştım , iyiki değilsin neyse fazla konuşmaya gerek yok minecraftı seven biriyle kavgalı olmak istemem ama gerçekten dediğin biraz yanlış küçükler kadar olmasada büyüklerde var şu oyunda çünkü oyun yaratıcı :)
yani sırf minecraft oynuyorum diye gerçekleri örtbas edicek değilim nerde elinde tablet olan bi v ele t görsem %100 ihtimalle mc oynuyor ve serverlerde oynayanların yaş geneli küçük oluyor minecrafttı sadece bu forumdan ibaret sanmayın :/ genel düşünün biraz

AlfaTayfa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yani sırf minecraft oynuyorum diye gerçekleri örtbas edicek değilim nerde elinde tablet olan bi v ele t görsem %100 ihtimalle mc oynuyor ve serverlerde oynayanların yaş geneli küçük oluyor minecrafttı sadece bu forumdan ibaret sanmayın :/ genel düşünün biraz
Benim gördüğüm kadarıyla survival serverlerde çocuklardan hariç büyükler daha fazla olamıyor ama pvp serverlara bakıyorum genellikle küçük ben genel düşünüyorum bu oyunda çok küçükler olsa bile büyüklerde var