OsuranJIJEK
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Açıkçaksı ben solak olduğum için iyi buldum. Eskiden sadece sağ el vardı. Şimdi sadece sol elide kullanabiliyoruz
görüşlerinizi alalım
görüşlerinizi alalım
Katılıyorum.Saçma oldu bence adam hileyle iki eline kılıcı alıp dalacak.
Tek el olarak sol eli kullanabiliyorsun sen yanlış anladın galibaSaçma oldu bence adam hileyle iki eline kılıcı alıp dalacak.
PVP sistemi değişti. Artık makro diye bir şey yok. (Diğer hilelerde yok)Saçma oldu bence adam hileyle iki eline kılıcı alıp dalacak.
Tüm pvp hileleri şu an deaktif mi ?PVP sistemi değişti. Artık makro diye bir şey yok. (Diğer hilelerde yok)
1.9 galibaTüm pvp hileleri şu an deaktif mi ?
NoKnocback gibi defans hileleri sanırım hala çalışabilir. Ancak KillAura, Makro vb. saldırı hileleri deaktif.Tüm pvp hileleri şu an deaktif mi ?
Şaka gibi ya yıllardır var bu pvp hileleri neden engel olunamıyor, Kamyon yüküyle para kazanmalarına rağmen.NoKnocback gibi defans hileleri sanırım hala çalışabilir. Ancak KillAura, Makro vb. saldırı hileleri deaktif.
Çok bir şey bilmiyorsun değil mi? (Söylediğim profil fotoğrafınla ilginç bir şekilde uyum sağladı)Şaka gibi ya yıllardır var bu pvp hileleri neden engel olunamıyor, Kamyon yüküyle para kazanmalarına rağmen.
2.7.0 da zorlaşacağı için 10$ gibi bir ücret olabilirÇok bir şey bilmiyorsun değil mi? (Söylediğim profil fotoğrafınla ilginç bir şekilde uyum sağladı)
Her update bunun gibi hilelerin önüne geçilmek için adımlar atılıyor ama bunu yapmak kolay değil çünkü oyunla beraber hilelerde güncelleniyor. Yani ne yaparlarsa yapsınlar insanlar hile yapmanın bir yolunu buluyorlar. Ama gün geçtikçe bu zorlaşıcak ve pahalılaşıcak. Kafan rahat olsun.