Bende doktorum o zaman *-* hadi bir söz yazayım;Siyah (Demirci ) oldum kahretsin![]()
Hayır gercekten demirci oldum siyah nlüklüyüm ben sen beyazsan sen kitap satan adamlardansın(Recep İvedik 3) aklına gelmiştirBende doktorum o zaman *-* hadi bir söz yazayım;
Her organ iyileştirilir fakat her kalp attırılmaz.
Oldu diyen beğensin *-*
Yok kitap satanlar pembe diye hatırlıyorum neyse sorun değil onada söz yazarızHayır gercekten demirci oldum siyah nlüklüyüm ben sen beyazsan sen kitap satan adamlardansın(Recep İvedik 3) aklına gelmiştir
Aslında Pembeler kızıltaş pusula ssaat benzeri şeyler satılıyorYok kitap satanlar pembe diye hatırlıyorum neyse sorun değil onada söz yazarız![]()
Adam potato severse .s.s.s.sİşte Yapma Bunu Yapma Bunu Villagerden Nefret Ederim![]()
1 nisandaki 1.7.5 idi. bu sırada (reklama giriyorsa uyarın) o şaka aslında bir resource pack ve yapımcısı elementanimation. nasıl 2 nisanda yok dersen cevap çok basit, mojang noelde sandıkları hediye paketine dönüştürmüştü ve ertesi gün eski hallerine dönmüştü.hangi sürümde bu
peki PC'nin tarihi 1 nisan yapsam olur mu1 nisandaki 1.7.5 idi. bu sırada (reklama giriyorsa uyarın) o şaka aslında bir resource pack ve yapımcısı elementanimation. nasıl 2 nisanda yok dersen cevap çok basit, mojang noelde sandıkları hediye paketine dönüştürmüştü ve ertesi gün eski hallerine dönmüştü.