Minecraft 2 Hytale

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
Mesajlar
3,619
En iyi cevaplar
98
Beğeniler
5,539
Puanları
9,180
Ruh hali
hytale-türkiye.gif



Minecraft 2 Hytale

Merhabalar sevgili Minecraft severler! Eğer siz de "Minecraft 2 mi gelecek? Yoksa geldi de bizim mi haberimiz yok?" gibi sorular soruyorsanız, Hytale'ı incelemeye başlasanız iyi olur. Bu sorular zaten uzun süredir soruluyordu fakat geçenlerde bu ilginç oyunun kısa süre sonra yayınlanacağı hakkında dolaşan dedikodularla birlikte bu soruları ısrarla sormaya tekrar başladık. Sizler için bu konuda, bazı topluluk kullanıcılarının Minecraft 2 olarak adlandırdığı Hytale oyunu hakkında yapılan bazı ön açıklamaları paylaştık.


Hytale nedir? Oyuncular tarafından Minecraft 2 olarak anılan bu oyun neyin nesidir?
Hytale, bloklardan yapılan şaheserlerden minigame yapımına kadar birçok şeyi içeren ve kullanımı kolay olan güçlü araçlara (3. parti yazılımlar olmadan) sahip olan yepyeni bir oyundur. Macera ve yaratıcılık için yolculuğa çıkın! Hytale, bir sandbox oyununun derinliğini, rol yapma oyununun derinliği ile birleştiriyor ve oyuncuları, sallantılı kulelerinin ve derin zindanların birbirinden değerli ödüller vadettiği ilginç bir dünyaya çekiyor.

Maceracılar için Minecraft 2
Oyunun oluşturulan çeşitli ortamında oynarken, el emeği göz nuru macera senaryoları ile oyun dünyasının tarihinin bir parçası olabilirsiniz. Korkunç canavalar ile dolup taşmış bir büyücü kulesi ile karşılaşabilir, soğuk bir yeraltı mağarasına inebilir veya devasa bir boss ile mücadele edebilirsiniz. Oyunun güzergahında ilerlerken çok çeşitli senaryoların mevcut olduğunu görebilirsiniz; maceralar farklı farklı olacak, iki macera aynı olmayacağı için eğlence de doruklara taşınacak.

Yol ayrımı!
Hytale pek çok farklı oyun türünü desteklemektedir. İsterseniz konup göçen bir bedevi, isterseniz cesur bir maceracı, isterseniz üretken bir zanaatkar olun, hiç fark etmez; hikaye boyunca oyunda ilerlerken yapacak birçok şeyinizi olacak. Hepsinden iyisi, oyunun macera modu çok oyunculu şekilde oynanabilecek; arkadaşlarınızla bir araya gelin ve yeteneklerinizi oyun dünyası üzerinde bir iz bırakacak şekilde birleştirin.

Birbirinden zorlu düşmanlarla karşılaşmak mümkün!
Hytale dünyası, küçük ve çılgın yaratıklardan güçlü canavarlara kadar birçok yaratığı barındırıyor; her bölgenin kendine özgü vahşi bir yaşamı var. Tehlikeli yaratıklar oyundaki güçlü itemleri koruyorlar.

Bayırların ve kırların ağası kim?
Hytale'ın en güzel biyomlarından birini seçin ve oraya yerleşin; kendi ürünlerinizi büyütün, evcil hayvanlarınızla ilgilenin ve onlarla duygusal bağlar kurun. Ayrıca tüm bunları yaparken, etrafı keşfetmenize yardımcı olacak tekne ve bunlar gibi diğer araçlar hakkında bilgi edinmeyi unutmayın.

Benzersiz dünyaları keşfedin!
Oyunun sistemindeki "dünya kuşağı işlevi"nin sağladığı büyülü manzaraları izleyin! Akan nehirler dağları delerek tünelleri oluştururken, antik mağaralarda çağlayan şelaleler oluşabilir! Peki sizce, köpüren sıcak su kaynakları vahşi doğanın tehlikelerinden midir yoksa nimetlerinden midir?


Minigames

Hypixel'in başarısının kaynağı olan ekibin elinden çıktılar!
Hypixel, beş yılı aşkın bir süredir en popüler mini oyunları kullanıcılara sunan bir sunucu. İster güncel bir Hypixel oyuncusu, ister bir hayranı olun, isterseniz de sadece mini oyunlar için arada bir gelip gidenlerden olun; her durumda Hytale size göre bir oyun olabilecek nitelikte. Bu oyun hem oyuncular hem de içerik oluşturanlar için mümkün olan en iyi deneyimi sunmak üzere tasarlanmıştır.

Bu oyunda rekabet doruklara ulaşacak!
Çok oyunculu oyunun daha adil ve daha eğlenceli hale gelmesi için, Hytale doğrudan kuvvetli bir anti hile sistemini içermekte.
Minigame yapımcılarına ve topluluk ürünü oluşturanlara her zamankinden daha fazla özgürlük sağlayan güçlü araçlar içeriyor.
Kamera pozisyonu, oyundaki ögeler ve temel mekanikler üzerinde tam kontrol sağlamanız mümkün.
Geniş bir bilgisayar yelpazesinde (birçok bilgisayarda) daha iyi performans alınması için tasarlanan özel bir oyun motoru kullanıyor.

Aile kontrollü oyun ile daha güvenli bir oyun deneyimi.
Ebeveynlerin çevrim içi oyuna ve özel içeriğe erişimi kontrol etmesini sağlayan kapsamlı bir dizi -isteğe bağlı- araç sayesinde genç oyuncular için daha kontrollü bir oyun deneyimi sağlanacak.

Yüzlerce kozmetik ve özelleştirme seçenekleri ile karakterler oluşturun!
Serbest biçimli karakter özelleştirme işlevleri, tepeden tırnağa istediğiniz gibi giyinmenizi sağlar; yani kendinizi binlerce eşya ile ifade edebilirsiniz.

Hytale'ın kendi sunucularında oynayın ya da kendinize ait sunucular kurun!
Çok çeşitli resmi Hytale sunucuları olacak.
Oyuncular kendi topluluk sunucularını da oluşturabilecekler.
Sunucu kurma kodu oyun tarafından paylaşılacak ve herkese açık olacaktır.



Araçlar

Bunların tamamı şevk dolu içerik üreticileri için yapıldı!
Hytale, oyunculara model oluşturmadan animasyondan film yapımına kadar her zamankinden daha yaratıcı ortam sağlayan kapsamlı bir araç koleksiyonunu içeriyor.


Özellikle üreticiler için bir dizi seçenek sunulmakta. Tüm Hytale’nin modellerini kullanarak sahneleri oluşturun, kaydedin ve yükleyin! 3 boyutlu spline'ları ve daha fazlasını kullanarak özel animasyonlar oluşturun ve karakterlere ek özellikler ekleyin.

Hytale, tarayıcı tabanlı 3D modelleme, doku ve animasyon araçlarından oluşan muhteşem bir paket olan "Hytale Model Maker" ile birlikte gelir. Gerçek zamanlı olarak başkalarıyla işbirliği yapın, karakterleri ve ögeleri özelleştirin ve işinizi doğrudan Hytale'a aktarın.

Ayrıca oyunu oluşturmak için geliştirilen araçların aynısı açık kaynaklı olarak paylaşılacak!



Yorumlanmamış ve orijinal içerik için https://hytale.com/game adresini ziyaret edebilirsiniz.
Minecraft 2 Hytale başlıklı konumu okuduğunuz için teşekkür ediyorum, başka bir konuda görüşmek dileğiyle. İyi forumlar!
 


bluera

Fiercely unapologetic.
Site Danışmanı
Geliştirici
Mesajlar
972
En iyi cevaplar
13
Beğeniler
2,046
Puanları
2,480
Ruh hali
Başarılı bir oyun olacağı kesin lakin Minecraft'ın onca yıl eti kemiği ile kazandığı oyuncu kitlesini fazla etkilemeyeceği de kesin. Sonuçta bazen böyle yapımlar güme de gidebiliyor, bu riski de göze almışlardır umarım.

Çok çeşitli resmi Hytale sunucuları olacak.
Oyuncular kendi topluluk sunucularını da oluşturabilecekler.
Lapisli Hytale sunucuları geliyor demek ha? Takipteyim!
 

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
Mesajlar
1,025
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
259
Puanları
750
Ruh hali
Mojangın İş yerinde neler oluyor
Mojang ekibi : Hmm... artık o sıkıcı sudan kurtulmamız lazım... Hep yer üstü örneğin madenler ve benzeri şeylere bakıyoruz... Deniz e artık hiçkimse yüzmek istemiyor bunun çözümünü bulmamız lazım.
Biri : *Mod yapar*
Mojang 3 sene sonra : Hmm Vay be ! Çok güzel! Bence buna benzerini oyuna ekleyelim!
*Eklerler*
Mojang: Yetersiz ya... Peki modlarla yapılmış gibi görünen Creativerse çakması bi oyun yapalım bence ya..
*şu an*
Creativerse nin çakmasını görüyorum ben burda xD
20 Yıl sonra Mojang : Hmm artık teknoloji eklememiz lazım (Uzayı falan eklerler)
Oyuncular : Yeter. yeter artık. Hocam ne yapıyonuz Minecraft Space Edition neeeeh D:
Ben : Minecraft Never Dies.
*50 sonra*
Mojang : Buda yetersiz
*Minecraft Battle Royele*
(Minecraft ESKI oyuncuları) :
 

KimkiO

YASAKLANDI
Mesajlar
142
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
268
Puanları
530
Ruh hali
Sen gel Minecraft sayesinde ün kazan, oyuncu topla, ekip kur, para kazan.
Sonra git bu ekiple Minecraft'a benzer bir oyun üret, aynı oyuncu kitlesini bu oyuna yönlendir.


Strateji çok iyi değil mi?
 

Üst