Minecraft 2 Mi Geliyor ?

Minecraft 2 ister misiniz?

• Evet

Kullanılan: 2 11.1%
  • ASLA!

Kullanılan: 6 33.3%
  • Hayırlısı neyse o olsun...

Kullanılan: 10 55.6%

• Kullanılan toplam oy
    18
I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Daha çok para kazanmak ve onları sömürmek için üretmeye daha istekli de olabilir ?
Mantıklı evet. Otoritesini güçlendirmek için Mac ve Linux için de çıkartabilir fakat yapmaz diye düşünüyorum. Ama Windows'a geçilmesi demek daha çok pazar payı demek. Bu da satışların Minecraft'dan bağımsız olarak artışı ve rakiplerine fark atması demek.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Mantıklı evet. Otoritesini güçlendirmek için Mac ve Linux için de çıkartabilir fakat yapmaz diye düşünüyorum. Ama Windows'a geçilmesi demek daha çok pazar payı demek. Bu da satışların Minecraft'dan bağımsız olarak artışı ve rakiplerine fark atması demek.
Ya da windows crack kullanımının daha da artması demek...

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar javanın kaldırılması demek sunucu kuramamamız demek pluginlerle oyuna guzellik ekliyemememiz demek sap sade düzensiz bir oyun demek java kalkarsa sunucu kuramayiz sadece mojang kurabilir bizim kurmamızada izin vermez javayı bu kadar kucumsemeyin

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Arkadaşlar javanın kaldırılması demek sunucu kuramamamız demek pluginlerle oyuna guzellik ekliyemememiz demek sap sade düzensiz bir oyun demek java kalkarsa sunucu kuramayiz sadece mojang kurabilir bizim kurmamızada izin vermez javayı bu kadar kucumsemeyin
İşletim sistemiyle birlikte internet bağlantısı da vermeyi planlayan bir firmanın bu sorunun da üstesinden gelebileceğini düşünüyorum.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Lua didiğimiz şey işte burada devreye giriyor cnms...
İşletim sistemiyle birlikte internet bağlantısı da vermeyi planlayan bir firmanın bu sorunun da üstesinden gelebileceğini düşünüyorum.
Resmi bir kanıtı yok...

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Haklı olabilirsin. Ama Crack Windows kullananların fazla artacağını düşünmüyorum. Artsa bile bununla doğru orantıda orijinal kullanan sayısı da artacaktır.
Hayır. Daha çok şöyle olacak:
-Ben minecraft a para verdim orjinalim olsun diye. Bir de oynamak için işletim sistemi mi alacağım ?

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.9.9 dan sonra minecraft 2'yi tamamen C++ ile kodlayacakları kanaatindeyim. O kadar şeyi kaldırabilecek bir cpu dünyada var olmaz çünkü eheehe :D
Kısacası Minecraft'ı bir devam gibi tekrardan kodlarlar ^_^
1.9.9'tan sonra çıkacak diye bir şey yok. 1.9.10,11 diye de devam edilebilir. (bkz Son anda Realms güncellemesi yapacağız diye yaptıkları 1.7.10, Apple'ın bilgisayarlarındaki en son işletim sistemindeki versiyon 10.10 "OS X Yosemite") Ama Microsoft'un planları olduğu sürece dediğin yanlış değil, çünkü o versiyonların numaralandırılmaları yaptığın güncelleme, fix sayılarına göre artıyor. Mojang yine aynı olaya devam ederse, dediğinin aksine 1.9, 1.10 şeklinde devam eder. Öbür türlü Java'nın gidip kendi oun motorunun gelme söylentileinin yaygınlaşması üzerine onları yaparlarsa bu oyunu kökten değiştirecek bir versiyon olacaktır ki bu Minecraft 2.0 olarakta adlandırılabilir. He birde şöyle olabilir ki ben bunun taraftarındayım; arkadaşların dediği gibi 2.0‘a ayrı maaliyet isteyebilirler, fakat 1.x serisini devam ettirip desteğe devam edebilirler. Sunucu sahiplerine, klasik sevenlere umut ışığı olur böylece.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Sorun bence. Microsoft bilindiği üzere Windows'un yapımcısı, yani Linux ve Mac'e rakip. Minecraft'ı Windows'a özel yaparak oyuncuları Windows'a yönlendirebilir.

Minecraft for PC, Xbox Edition < Minecraft Pocket Edition, for Mac, for Linux, Pi Edition, PS3 Edition, PS4 Edition, Vita Edition
=> Microsoft para kaybeder.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Kimse sadece Windows için gelecek, Xbox için gelecek, diğerlerine gelmeyecek diye düşünmesin. Biraz şirket olarak düşünün, her türlü para kaybedeceksiniz. Daha çok alanda yayılmalılar ki kazançları artsın. He siz diyorsunuz ki 'tüm desteği Windows'a çekince işletim sistemi almak zorunda kalsınlar'. Ama ne yazık ki bu zaman Windows'un zamanı değil. İşletim sistemi batmakta herkes fiyatlardan dolayı korsan yollarına başvuruyor bir şekilde geçiştiriyor millet. Eğer ki Microsoft zaten anlamışsa ki anlamıştır işletim sisteminin zararını; zaten Minecraft '2'yi Windows'a geçirtme makinesi olarak görmenin manası olmaz. Hayır efendim, bütün desteklerinin tutmak zorundalar. Office bir Microsoft ürünü; aynı zamanda Mac OS X, iOS'ta da kullanabildiğimiz bir ürün. Oysaki birbirine düşman firmalar bu Apple ile Microsoft.

Hele ki milleti Windows'a çektirtmek için yapsınlar bu yeni MC'yi, iki kelime: avucunu yalarlar. 'Minecraft' gibi bir oyun için bunu yapacaklarsa.

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
microsot ilk başda 1.9.9 a kadar javayla kodlarlar çok az şey eklerler sonra aniden c++ a geçerler