Minecraft 2

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun dünyasının en sevilen yapımlarından bir tanesi olan Minecraft, geçtiğimiz aylarda Microsoft tarafından satın alınmıştı. Satın alma işleminden sonra yeni oyunun geliştirilebileceği söylentileri ortaya atılmış ancak buna dair resmi bir açıklama gelmemişti. Minecraft 2 ise bir süre daha gelmeyecek gibi duruyor.

Mojang ve Microsoft, hali hazırda oyunu güncellemek ve yeni içerikler çıkarmakla uğraşıyorlar. Windows 10'un piyasaya çıkmasından sonra yeni versiyonu yayınlanan oyunun devamı ise yakın zaman içerisinde bizlerle olmayacak.

IGN'e konuşan Mojang'ın CEO'su Jonas Martensson, Microsoft ile de Microsoft'tan önce de Minecraft 2 hakkında herhangi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Şu an için amaçlarının oyunu en iyi hale getirmek ve oyunculara istedikleri her şeyi sunmak olduğunu söyleyen Martensson, yakın zaman içerisinde Minecraft 2 gibi bir yapımın piyasaya çıkmayacağını da kesin bir dille söylemiş oldu.

NOT: Alıntıdır sadece paylaşmak istedim.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Edin oyunun içine ya, Her sürüm için hatta bi update bedeli koysunlar. Edin edin ya. Minecraft eğer 2. versiyonu paralı çıkarsa ben bu oyuna bir daha elimi sürmem.

Daha fazla cahil olmaya devam edeceğiz...
Bura sokak değil...kum parkı yanda... insanları aşağalamaya hakkın yok dostum anladın mı ?
Şakasına dediğini söylememize gerek yok ,.. hani.

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Edin oyunun içine ya, Her sürüm için hatta bi update bedeli koysunlar. Edin edin ya. Minecraft eğer 2. versiyonu paralı çıkarsa ben bu oyuna bir daha elimi sürmem.

Şakasına dediğini söylememize gerek yok ,.. hani.
Hımm, cümlenin sonuna '(!)' işareti veya hemen altına
(şaka amaçlı) diye koysunlar

Yapan kişiler Oyunu güzelleştirmek istiyolarsa bunun bir bütçe olayı falan var
para kazanmaları gerek ? Sen oyun yapsan para almaz mısın ? kurup geçer misin ?

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun 50 TL 5 lira 5 lira biriktir 50 TL yap...
Fiyatından tam emin değilim... İninal card al... (18 yaşından küçük isen)
Çevrende PTT bul, git İninal Kartına yükle 50 TL'yi veya 60... yeter ki biraz biriktir al oyununu kardeşim...
Bende eskiden böyle yapardım ''Para göz alçaklar'' falan derdim yani...yalan borcum yok, ama para kazanıyorlar işte
sende al...kurtul anlayacaksın ne kadar saçma olduğunu
[DOUBLEPOST=1439365335,1439365304][/DOUBLEPOST]
Sen aşağılama görmemişsin.
Yeterince gördüm saol :S[DOUBLEPOST=1439365369][/DOUBLEPOST]Daha fazla post kasmayacağım mesaj falan yazmayın <_<

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun 50 TL 5 lira 5 lira biriktir 50 TL yap...
Fiyatından tam emin değilim... İninal card al... (18 yaşından küçük isen)
Çevrende PTT bul, git İninal Kartına yükle 50 TL'yi veya 60... yeter ki biraz biriktir al oyununu kardeşim...
Bende eskiden böyle yapardım ''Para göz alçaklar'' falan derdim yani...yalan borcum yok, ama para kazanıyorlar işte
sende al...kurtul anlayacaksın ne kadar saçma olduğunu
[DOUBLEPOST=1439365335,1439365304][/DOUBLEPOST]
Yeterince gördüm saol :S
Güçsüz bir insanın aşağılaması, aşağılama değildir. O yüzden kafana pek takmana gerek yok. Ha ben aşağılarsam, sıkıntı büyük :(

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Hımm, cümlenin sonuna '(!)' işareti veya hemen altına
(şaka amaçlı) diye koysunlar

Yapan kişiler Oyunu güzelleştirmek istiyolarsa bunun bir bütçe olayı falan var

para kazanmaları gerek ? Sen oyun yapsan para almaz mısın ? kurup geçer misin ?

Yani diyorsun ki her seferinde sadece bir oyun için cebibimizden 50 TL verelim defalarca. Böyle düşünüyorsan o senin düşüncen. Oyun dediğin 1 kere alınır 1000 kere değil. WOW,EVE gibi oyunlarada bu yüzden karşıyım. Aylık ücret koyuyorlar. Minecraft çok yüksek bir kitleye sahip. Afedersin ama ben oyun yaparsam 1 kere fiyat alırım. Oyun halen deli gibi satılıyor ne bütçesi ise. Sen bu oyunu birdaha almak istiyorsan al. Para senin paran ona karışamam ama benim düşüncemle 2 defa alamam bi oyunu.

Not: Kendin yapıyorsun forum ifadeleri ((Mimikleri) "^_^") ni kullanarak bi ruh halini ve karşıya düşünceni anlatıyorsun. Adamda sonunda ":(" koymuş. Burada hakaret etse bizde karşı çıkarız yani)

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani diyorsun ki her seferinde sadece bir oyun için cebibimizden 50 TL verelim defalarca. Böyle düşünüyorsan o senin düşüncen. Oyun dediğin 1 kere alınır 1000 kere değil. WOW,EVE gibi oyunlarada bu yüzden karşıyım. Aylık ücret koyuyorlar. Minecraft çok yüksek bir kitleye sahip. Afedersin ama ben oyun yaparsam 1 kere fiyat alırım. Oyun halen deli gibi satılıyor ne bütçesi ise. Sen bu oyunu birdaha almak istiyorsan al. Para senin paran ona karışamam ama benim düşüncemle 2 defa alamam bi oyunu.

Not: Kendin yapıyorsun forum ifadeleri ((Mimikleri) "^_^") ni kullanarak bi ruh halini ve karşıya düşünceni anlatıyorsun. Adamda sonunda ":(" koymuş. Burada hakaret etse bizde karşı çıkarız yani)
Minecraft 2.0 Senden para alacak değil... Sahtelerden alabilir... bu da çok büyük bir ihtimal !

'':('' (senin için üzülüyorum) anladım... <_<
[DOUBLEPOST=1439367046,1439366938][/DOUBLEPOST]Bu ise çok küçük ihtimal
''Minecraft 2.0 yine eskisi gibi olucak, her zaman ki gibi değişiklikler falan filan, yeni bloklar,Buglar giderilcek''
gibi olmaz...
Ama Premium'lar dan para alacak değil :)