Minecraft 2014 Yılının İlk Snapshotu 1.8 Update - Snapshot 14w02

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Evet arkadaşlar 1.7.3 - 1.7.4 ' ü tanıttım sizde beğendiniz ve şimdide 1.8 Update Snapshot 14w02 ' yi tanıtacağım.

1.Slime Bloklar

Hakkında

Trambolin işlevi görür yukardan ona atlayınca sizi zıplatır yavaş yavaş bloğa yakınlaştırır sonra yavaş yavaş durur.

2.Yosunlu Taş Tuğla ve Keskin Taş Tuğla Yapımı

Hakkında

Eskiden olmayan keskin taş tuğla ve yosunlu taş tuğlayı artık survivalda yapabileceğiz !

3.Yeni Bloklar

Hakkında

Hepsi build amaçlı bloklardır tüm bloklar (grass,stone) onlar gibi ancak bu işlevsiz.

4.Yeni Köylü Sistemi

Hakkında

Evet arkadaşlar köylüler artık onlardan alışveriş yapınca 1 yerine 2 slot açılıyor ayrıca isimleri oldu ve köylülerin çeşitleri çoğaldı.Mesela :

Black Smith -> Silahçı , Zırhçı vb...

5.XP Sistemi Tamamen Değişiyor !

Hakkında

Artık enchant basarken sadece level değil lapiste gerekecek ve 30 level az az gidecek sonrada ilk enchantlar gözükecek ayrıca 400 XP kadar daha fazla level kasmamız gerekir. (30 Level İçin)

6.Anvilda Yeni Sistem

Hakkında

Evet arkadaşlar artık yeni anvil sistemi çok ucuz ve daha kolay !

1.Artık isim vermek 1 level !
2.Çok pahalı sistemi kalktı Mesela çok güzel enchantlı elmas kazmayı hiç kullanılmamış elmas kazma ile tamir edebiliyoruz.
3.Sistem ucuzladı ve örneğin diamond swordumuz var (alet farketmez) 1 elmas basacağız 2-3 level istiyor :)

1-2 Küçük Ayar :

Birkaç yeni komut eklendi.
Zorluk modu kilitlenebilir hale getirildi örneğin zorda kilitleyip sonsuza dek birdaha değiştiremiyorsunuz !

@craft_man Konu ile ilgili düşüncelerinizi bekliyorum.

Prismactionis

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel tanıtım olmuş teşekkür ederiz.[DOUBLEPOST=1389453103,1389453021][/DOUBLEPOST]Açılıştaki Mojang yazısının da değiştiğini yazmayı unutmuşsun.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hiçbiryerde bulamadım maalesef açılışı :)

Güncel tutalımda herkes görsün[DOUBLEPOST=1389516598,1389457957][/DOUBLEPOST]Güncel :)[DOUBLEPOST=1389524726][/DOUBLEPOST]Lütfen mesaj bırakın bilmeyen görmeyen arkadaşlarda görsün :([DOUBLEPOST=1390468550][/DOUBLEPOST]Güncel.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
İnanır mısın hala 1.2.5 tekkit clasic oynuyorum 2.0 gelene kadar böyle yapcam :D

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler ancak video programları hata veriyor o yüzden çekemiyorum.