Minecraft a Yeni Başlıyanlar !

harun enes kopuz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben kayıt oldum oyundaki sağda açma yerinde usename ve password yazıyo username e mail imi yazdım paswordada şifre ama girmiyo username i değiştiremiyorum yane mail yerine başka bir ad koyamıyorum mınecraftın resmi sitesine girerken username mail imi yazıyorum giriyo am a oyuna yazınca girmiyo ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

SıR@daNß1Ri

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkdaşlar bende minecraft 1.4.7 var çoklu oyuncu diyorum bekliyorum bekliyorum ama hep yerel ağ dünyaları aranıyor diyor.
Buna Biri bir cevap verebilirse çok sevinirim gerçekden.

Not: harun enes kopuz adlı arkadaşımızda olanlar bendede oluyor.

guy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Doğrusunu söylemek gerekirse daha minecrafta yeni başlamıştım bir şey bilmiyordum hamachi kurduk (dark chese) ve çok başarılı olduk . Bir ay sonra sunucumuzu satın aldık (ShadowCraft) . Yeni başlamama rağmen her şeyi iyi yaptım ve sunucum hepte doluyor . Bence işini iyi yapan iyi olur .

harun enes kopuz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bakın arkadaşlar lütfen bir şey söyleyin siz bu siteyi neden kurdunuz arkadaşlar yeni başlayanlar için dediniz bizde sorunlarımızı yazıyoruz lütfen yardımcı olun olmıycaksanız bu siteyi neden kurdunuz yani bari bişeydeyin hani size sıra gelicek falan sizede bakıcaz falan bi yardımcı olun arkadaşlar lütfen burda büssürü arkadaş yardım bekliyo lütfen

nicimpisces

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
girmen için minecraftı satın alman gerek biraz beyninizi çalıştırın ya aldıktan sonra premium olcaksın işte o zman girebilirsin minecrafta

EkmekYokPreAliyoz

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar peki benim minecraft korsanda ordan serverlara nasıl giricim bide bazı serverlar için hamachi gerekiyormuş onuda açıklarsanız sevnirim

Hamachhısızlere gırmek ıcın "cok oyunculu" tık. ardından "dogrudan baglan" server ıp yaz, gır, gırdıkten sonra kayıt ol gırıs yap.

yaradıysa begen .d[DOUBLEPOST=1378797113,1378796997][/DOUBLEPOST]
:mad::blase: ya oyuna üye olduğum çarımla giriyorum login failed diyor nasıl yapıcamm

Zaten logın faıled demesı gerek ondan sonra oyuna gırebılırsın

yaradıysa begen .d