Minecraft acil bi skript lazım

AliReyizPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam ForumGamer Takipçileri.Bana Acil Bi Skript Lazım.Çoğunuzu bu skripti biliyorsunuz.
Mesela envanterinde 9 tane elmas var diyelim çalışma masasına tıkladığımızda otomotik 9 elmas la ne olucağını göstersin.Yani 9 elmasım var çalışma masasına tıkladığımızda otomotik elmas bloku göstersin ve elmas bloka tıklayınca envanterimize elmas blok gelsin.
Böle bi skriptiniz varsa yorumlarda skripti paylaşın veya skype adresimden bana atın.
Skypem ---> AliReyizPvP

Enver825

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Buyurun. şu an yaptım. Deneme sunucumda da test ettim. Sorunsuz çalışıyor. Skriptten bir az anlıyorsanız oradaki komutları değilştirip başka itemler de yapa bilirsiniz. Yapamazsanız skype-m: mustafazadeenver. Bu arada menü açılması için. skQuery pluginine de ihtiyacınız var. skQuery plugini olmasa hata vericektir. Kod:

Kod:
options:
    p: &8[&eCrafting&8]

on rightclick on crafting table:
    if player's tool is diamond:
        if player has 9 diamond:
            cancel event
            open chest with 1 rows named "&8[&bDiamondBlok&8]" to player
            wait a tick
            format slot 4 of player with diamond block named "&bDiamond Blok" with lore "&a&l- &eTıklayarak Diamond Blok Yap!" to close then run [make player execute command "/___diablokyap"]

command /___diablokyap:
    trigger:
        if player has 9 diamond:
            remove 9 diamond from player
            give 1 diamond block to player
            send "{@p} &aDiamond Blok Başarıyla Yapıldı!"

AliReyizPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buyurun. şu an yaptım. Deneme sunucumda da test ettim. Sorunsuz çalışıyor. Skriptten bir az anlıyorsanız oradaki komutları değilştirip başka itemler de yapa bilirsiniz. Yapamazsanız skype-m: mustafazadeenver. Bu arada menü açılması için. skQuery pluginine de ihtiyacınız var. skQuery plugini olmasa hata vericektir. Kod:

Kod:
options:
    p: &8[&eCrafting&8]

on rightclick on crafting table:
    if player's tool is diamond:
        if player has 9 diamond:
            cancel event
            open chest with 1 rows named "&8[&bDiamondBlok&8]" to player
            wait a tick
            format slot 4 of player with diamond block named "&bDiamond Blok" with lore "&a&l- &eTıklayarak Diamond Blok Yap!" to close then run [make player execute command "/___diablokyap"]

command /___diablokyap:
    trigger:
        if player has 9 diamond:
            remove 9 diamond from player
            give 1 diamond block to player
            send "{@p} &aDiamond Blok Başarıyla Yapıldı!"
Çok teşekkür ediyorum çok işime yaradı