Hannabell
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
<<< Buradan görebilirsinKeinett launcher kullan ya eğer cracklıysen.
Teamextreme midir nedir en saçma launcher.
Premiumun varsa ismini söyle beraber oynarız
<<< Buradan görebilirsinKeinett launcher kullan ya eğer cracklıysen.
Teamextreme midir nedir en saçma launcher.
Premiumun varsa ismini söyle beraber oynarız
.minecraft ???bir şey vardı siliyodun düzeliyodu. Bendede öyle olmuştu onu sildim düzeldi bekle bulunca yorum atarım
-Amacım mesaj kasmak değil
Madem Preimumsun Niye Saçma Sapan Anketleri Olan Preimumla Oynamak Varken Gidip Crack ile Girmene Yardım Etmemizi İstediğin Bir Konu Açıyorsun?<<< Buradan görebilirsin![]()
Madem Preimumsun Niye Saçma Sapan Anketleri Olan Preimumla Oynamak Varken Gidip Crack ile Girmene Yardım Etmemizi İstediğin Bir Konu Açıyorsun?
pre var ve TeamExtreme kullanmaya devam ediyosun???Açıkçası TeamExtreme launcher'i uzun zamandır kullanıyorum ve fena değil. Daha önce, daha iyisini arama ihtiyazı duymamıştım..
Post Kasmayamı Çalışıyorsun?Ben TeamExtreme yi Neden Kullanıyorsun Yada Ne Zamandır Kullanıyorsun Demiyorum.Açıkçası TeamExtreme launcher'i uzun zamandır kullanıyorum ve fena değil. Daha önce, daha iyisini arama ihtiyazı duymamıştım..
Hangi launcheri önerirsin @yalovalıpre var ve TeamExtreme kullanmaya devam ediyosun???
Ne çektin be @Hannabell
Kardeş niye burada post kasmaya çalışıyım ki yaniPost Kasmayamı Çalışıyorsun?Ben TeamExtreme yi Neden Kullanıyorsun Yada Ne Zamandır Kullanıyorsun Demiyorum.
Nasılmı Kasıyorsun??
1-Gereksiz Konu Açarak
2-Çözüm Bulunduğu Halde Geri Çevirerek
3-Cevap Verildiğinde Konuyu Değiştirmeye Çalışıyorsun.
Sağol. Deniyecem hemen.pre varsa orjinal takıl hata vs yok.
forge falan da uyumlu zaten 1.8 oynarsan tadına doyamazsın.
ama istersen Technic'i de bir deneyebilirsin.
Yani sen bizi birer enayi olarak görüyorsun ve işin bitince çekip gidiyorsun?Tabi biz yardım etmeyi çok severiz ama senin gibiler yüzünden ''Türkiye'' gelişmiyor!Hangi launcheri önerirsin @yalovalı
Kardeş niye burada post kasmaya çalışıyım ki yani
İşim düşünce onu halletmek için ayda yılda bir giriyorum zaten foruma...
Adamın Dibisin @MeapBoy !!!Yani sen bizi birer enayi olarak görüyorsun ve işin bitince çekip gidiyorsun?Tabi biz yardım etmeyi çok severiz ama senin gibiler yüzünden ''Türkiye'' gelişmiyor!
Bir kere öncelikle sana hesap verecek değilim. İkincisi bu forumda yapılan sohbetin ve dayanışmanın Türkiye'nin gelişmesiyle bir alakası yok. Ve son olarak eğer yardım etmek istemiyorsan gidebilirsin.Yani sen bizi birer enayi olarak görüyorsun ve işin bitince çekip gidiyorsun?Tabi biz yardım etmeyi çok severiz ama senin gibiler yüzünden ''Türkiye'' gelişmiyor!
Yalovalıcım, aklında kalmasın, ben foruma girdiğim zaman yardım istedikten sonra, cevabı beklerken bende yardım arayanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.Adamın Dibisin @MeapBoy !!!
Bu Forum İşi Düşünce Yardım Ararken Değil, Birbirimize Yardım Edip Bilgimizi Paylaşınca Güzel!
Kardeş, preyi ftb ve atl'nin cracklilierini aramaktan bezdiğim için almıştım. TeamExtreme crackliden kalmıştı, şimdi orjinal launcheri indirdim. Bi farklarının olduğunu bilmiyordum, denemediğimdenmiş..Bazenleri bende yardıma ihtiyacım olunca giriyorum ama girdiklerimin %90'ı öylesine konuşup takılmak içinve @Hannabell e sorum var. ''Madem preimumdun,niye bilgisayarında hiç orjiinal launcher bulundurmadın?++TeamExtreme mimecrafta başka bi özellikmi ekliyord zevklia oluyor??'' Bunları cevaplamadan bu konu çözülmüş değildir ._.