mc girerken böyle bi hata veriyo
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
bi çözüm varmı arkadaşlar ;([DOUBLEPOST=1386841812,1386837984][/DOUBLEPOST]Yokmu Yardım Edicek ?hayır ram yeterli kaç yıldır oyunyorum dün format attım ama ekran kartı driver yüklemedim link atarmısınHepsimi buraya yazsan yardım edebilirler, ama okuyabildiğim kadarıyla ram az olabilir.
Ekran kartının modelini bilmeden nasıl driver linki atayım ?hayır ram yeterli kaç yıldır oyunyorum dün format attım ama ekran kartı driver yüklemedim link atarmısın
driveri yükledim java son sürüm giriyorum yine açmıyorEkran kartının modelini bilmeden nasıl driver linki atayım ?
bu sefer böyle oluyodriveri yükledim java son sürüm giriyorum yine açmıyor![]()
eyw kardeşim denicem olup olmadığını yazarımServera bağlanılamıyor diyor ve 403 yani yetki yok diyor, launcheri değiştir yeniden kur modem resetle oda olmassa yapabileceğim bir şey yok başka.
teamextreme harici laucher link atarmısınServera bağlanılamıyor diyor ve 403 yani yetki yok diyor, launcheri değiştir yeniden kur modem resetle oda olmassa yapabileceğim bir şey yok başka.
Pre değilsen her yerde var bir sürü launcher ama team extreme setup dosyası dursun bazı launcher'larda ses olmuyor.eyw kardeşim denicem olup olmadığını yazarım[DOUBLEPOST=1386858090,1386857691][/DOUBLEPOST]
teamextreme harici laucher link atarmısın
söylediğin gibi yeni launchere geçtim modem res attım girdim bu sefer böyle bi sorunla karşılaştımPre değilsen her yerde var bir sürü launcher ama team extreme setup dosyası dursun bazı launcher'larda ses olmuyor.
Forumdada crackli mc paylaşımı yapmak yasak bildiğime göre.
Proxy, DNS, VPS filan kullanıyormusun onlar yapabilir servera ulaşamıyor yazıyor.söylediğin gibi yeni launchere geçtim modem res attım girdim bu sefer böyle bi sorunla karşılaştımLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
hayır[DOUBLEPOST=1386878099,1386861775][/DOUBLEPOST]Proxy, DNS, VPS filan kullanıyormusun onlar yapabilir servera ulaşamıyor yazıyor.
kardeş güncelledim herşeyi şimdi yeni launchere geçtim bu hatayı alıyorumYuh vistami kullaniyon![]()
neyse saka bi yana hata ekran kartiyla ilgili snrm ekrankartini guncelle bide javayi yeniden kur yada guncelle kolay gelsin
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[DOUBLEPOST=1386881323,1386880967][/DOUBLEPOST]skype ekle sana link atıcam (profilimde var)
4[DOUBLEPOST=1386881506][/DOUBLEPOST]skype ekle sana link atıcam (profilimde var)
he tm buldum skypeni ekledim kabul et adım ahmet sabri akkaya[DOUBLEPOST=1386881753][/DOUBLEPOST]skype ekle sana link atıcam (profilimde var)
kabul et skype yolladım istek..skype ekle sana link atıcam (profilimde var)