Yardım Minecraft Açınce PC Resleniyor !!!

CoskunSolmaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft Açıyorum Bi Dünyaya Giriyorum Veya Server Giriyorum Bi Kaç Dakika Sonra PC Kendini Yeniden Başlatıyor Acıl Yardım Edin Şimdiden Yardım Edenler İçin Teşekkürler.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Bilgisayar açılırken herhangi bir hata kodu alıyor musunuz? Büyük ihtimalle bilgisayar ısındığı için kapanıyor.

CoskunSolmaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bilgisayar yeniden açılırken siyah ekran üzerinde beyaz yazılar olacaktır. 5-10 saniye durduktan sonra geçer.
Hayır Almıyor Yazı Suanda Yaklaştık 15 Dakikadir oyundayım bi sorun yok bütün minecraft dosyların herşeyı sıldım daha oncede yapmıs sımdı tekrar olmaya başladı.

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Hayır Almıyor Yazı Suanda Yaklaştık 15 Dakikadir oyundayım bi sorun yok bütün minecraft dosyların herşeyı sıldım daha oncede yapmıs sımdı tekrar olmaya başladı.
1.Bilgisayar kaldıramıyordur.
2.Aşırı ısı...
3.Bilgisayar özellikleri ve Bilgisayarınız laptopmu? Soğutucu vb varmı?

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
İşlemcinin sıcaklığını kontrol et. Bunun için CPU Temp gibi programlardan yararlanabilirsin. Sistem hatası olmadığını var sayar isek (modern işletim sistemlerinden birini kullandığını var sayarsak, muhtemelen sistem hatası değildir) işlemcin çok ısınıyordur.

İşlemcinin ısınmasının birçok sebebi olabilir, işlemcin oyunu kaldırmıyor olabilir, soğutucun yetersiz olabilir, termal macununu hiç yenilemediysen soğutucu ile işlemci arasında kopuklukta olmuş olabilir.

Aynı sorun başka oyunlarda/programlarda oluyor mu? Sorun olurken bilgisayar bir anda kapanıyor mu yoksa yeniden başlatılıyor yazısı vesaire mi geliyor?