Minecraft admin paneli yapımı

RealSingle

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. html, css, aspx, gibi bilgilerim var. minecraft'ta admin paneli yapanların çoğu php ben asp yapmak istiyorum ve nasıl yapıldığını çok merak ediyorum. site üzerinden kayıt olma olayını felan bilen varsa yardım etsin 1.5 aydır uğraşıyorum ama hala yapamadım php kaynakları var ama asp olarak yapmak istiyorum.

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kayıt Olma yapmak için vBulletin kullanabilirsin. Bu arada asp ile ne zorunluluğun varki ?
vBulletin'e
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Plugin ile bağlarsan her şey çözülür hemde web admin içinde McMyAdmin kurarsın olur biter.

RealSingle

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gibi bir şey yapmak istiyorum McMyAdmin hazır bir admin paneli, ben tasarımı yazılımı kendime ait bir admin paneli ve kullanıcı paneli yapmak istiyorum

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben o online kayit sisteminin whitelistle oldugunu biliyorum soyle birsey yaparsan sistem olabilir sisteme Kullanici adini yazican ftp ile white-list.txt ye o adi ekleyecek site[DOUBLEPOST=1396005655,1396005608][/DOUBLEPOST]Şifre yide kullanıcı oyunda belirtir. AuthMe sayesinde

onur9298

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sonoyuncu.com'un yapımcısı benim. PHP kullansan yardımcı olurumda ASP hakkında bir bilgim yok. Fakat hangi yoldan gidecegini anlatabilirim.

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aga sende ne havali birisin ya

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anladik sonoyuncunun adminisin

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

RealSingle

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mantığını söylesen yeter php olarak da gösterebilirsin. anlamaya çalışırım.

onur9298

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Authme kur mysql bagla asp üzerinden mysql veri kaydederej üyelik kaydet aslında gayet basit birsey. 1 hafta icerisinde kayit ve giris sistemini paylaşacağım forumda kurulumunuda anlatarak PHP olarak.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onur9298

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hmm.. onuda soyle yapabilirsin PHP icin söylüyorum ssh2 kullanarak putty baglantisi kurabilirsin. Ayni sekilde ssh2_sftp ilede sftp baglanip properties cekebilirsin

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Authme kur mysql bagla asp üzerinden mysql veri kaydederej üyelik kaydet aslında gayet basit birsey. 1 hafta icerisinde kayit ve giris sistemini paylaşacağım forumda kurulumunuda anlatarak PHP olarak.

Dört gözle bekliyorum . :ha::ha::ha: