Minecraft Ani FPS düşüşleri. Yardım.

Dragon_sf_7

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selam Arkadaşlar Benim büyük bir sorunum var ve bilenlerinizden yardım istiyorum. Oyunda normalde 80-100 fps almaktayım. iyi bişi gibi ama degil. 80fpsdeyken biranda hiçbi neden yokken 10-20 fpsye düşüp geri çıkıyo o sırada faction serverlerde pvp serverlerde çok zorluk çekiyorum. Ve bu sık sık oluyo. Arada degil. Yardım ederseniz çok sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.
NOT: Minecrafta ram verme settingsden özellikleri düşürme gibi klasik cevapların hepsini denedim arkdaşlar. Javaya ramda verdim minecraftada verdim ani fps düşüşlerini önleyemedim.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Konuyu bir kez açsaydın yardım ederdim, ama iki kez açtın. Bu forumda kurallara uymak zorundasın.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Chunklar yüklendiği için, görüş mesafesini biraz kısmayı ve oyun içindeyken F3+A kısayolu ile chınkları yeniden yüklemeyi dene.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Donanımınla alakalı bir şey olabilir bu konu hakkında pek bir bilgim yok daha önce böyle bir sorun yaşamadım ama FPS'im düşük olduğunda görüş mesafesini düşürürüm. @Polkakorowakurwa yardımcı olabilir.
++ Ayrıca OptiFine ile derinlemesine bir ayar yap. Belki sorunun çözülebilir.

Dragon_sf_7

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Donanımınla alakalı bir şey olabilir bu konu hakkında pek bir bilgim yok daha önce böyle bir sorun yaşamadım ama FPS'im düşük olduğunda görüş mesafesini düşürürüm. @Polkakorowakurwa yardımcı olabilir.
++ Ayrıca OptiFine ile derinlemesine bir ayar yap. Belki sorunun çözülebilir.
kardeşim fpsmde sorun yok fps survivalde 120ye çıkıyo. Senin dediklerin fps yükseltmeye yönelik çözümler. Benim fpsm iyi sadece düşüp çıkıyo biranda droplanıyo yani ondan memnun degilim.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle cpu thermometer isimli programı indir ve işlemcinin sıcaklığını öğren sonra bizimle paylaş, yardımcı olabiliriz belki.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Eski optifinelarda multi-core render yada multi-thread render gibi bir şey vardı şimdi yok sanırsam kimse bulamıyor ama yinede ayarlarda bir karıştır eğer yoksa ayarlar kısmından çözünürlüğü düşürüp tam ekran yapıcaksın ama optiifine tam ekranı nasıldı hatırlamıyorum biraz araştır :(
Onun dışında dropmu yoksa spikemı olduğunu bilmen gerekir 1 saniye veya biraz daha uzun yada kısa süre fps düşüp veya temelli sıfıra iniyorsa (çok veyalı oldu) minecraft sebeplidir düşük render mesafesinde oynayabilirsin ama daha uzun süre düşük fpsde kalıyorsa muhtemelen arkaplan programlarıdır normalde boşta 32 veya biraz daha az-çok işlem olması gerekli boşta 120 işlem yazıyorsa büyük bir sorun vardır :(

UstaUser

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartın aşırı ısınıyor olabilir. Kasanı açıp temizlik yapmanı öneririm.