Minecraft Animasyonu Katil N00B

Minecraftcıbaşıı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim blenderdan amatör olarak hazırladığım bir animasyon. Azıcık ses kayması olmuş kusura bakmayın.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bazı yerlerde amaçsızca güldüm :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
çok komik :D
Ve sonlara doğru bize küfürlü el haraketi yapıyor :DD

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Kol-Ayak animasyonları kötü.
2-Akıcılık kötü.
3-Render ayarları kötü.
Bir tek meşale ışığını yapabilmişsin.Bir de ağız animasyonlarını.Onlar da çok iyi değil.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
2-Akıcılık kötü.
3-Render ayarları kötü.
Bir tek meşale ışığını yapabilmişsin.Bir de ağız animasyonlarını.Onlar da çok iyi değil.
e adam illa 2 de bir aynayamı bakacak?
Animasyonlar bana göre kötü değil.
ve bana videoyu kötü görmek istemişsin gibi geliyor birde iyi yanından bak küfürlü el haraketi güzel ve komik :D

Minecraftcıbaşıı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2-Akıcılık kötü.
3-Render ayarları kötü.
bu işte yeniyim kardeşim kusura bakma. İlk videoda slamacow blue monkey ya da VMcomix gibi kimse çıkış yapamaz. Ancak animasyonlar yapıla yapıla bir insan tecrübe kazanır. Senin kararına da saygı duyuyorum ve kendimi bu konuda geliştirmeye çalışıyorum. Bence bazen insanlar bardağın dolu tarafına bakmalı.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu işte yeniyim kardeşim kusura bakma. İlk videoda slamacow blue monkey ya da VMcomix gibi kimse çıkış yapamaz. Ancak animasyonlar yapıla yapıla bir insan tecrübe kazanır. Senin kararına da saygı duyuyorum ve kendimi bu konuda geliştirmeye çalışıyorum. Bence bazen insanlar bardağın dolu tarafına bakmalı.
Slamacow ve Blue Monkey gibi animatörlüerin ilk animasyonlarını izleyin.Adamlar bilgiğin Mine-İmatör'de yapmış ilk animasyonlarını.Berbatlar.Ama bak şimdi,2 yıllık bir deneyimden sonra Dünya'nın en iyi animatörlerinden biri.Belki sende onlardan biri olabilirsin.Yeter ki pes etme.Ben pes etmiyorum mesela.Hala Türkiye'nin en iyilerinden olma çabasındayım :D

Slamacow'un eski animasyonlarından biri,

Son düzenleme:

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Slamacow ve Blue Monkey gibi animatörlüerin ilk animasyonlarını izleyin.Adanlar bilgiğin Mine-İmatör'de yapmış ilk animasyonları.Berbatlar.Ama bak şimdi,2 yıllık bir deneyimden sonra Dünya'nın en iyi animatörlerinden biri.Belki sende onlardan biri olabilirsin.Yeter ki pes etme.Ben pes etmiyorum mesela.Hala Türkiye'nin en iyilerinden olma çabasındayım :D
Evet bencede pes etmesin çok iyi gidiyor.
Benim 64 lük pcim alınsın bu installerin açılmama sorunundan bende kurtulup hedefimi sizi gibi yapacağım.

Minecraftcıbaşıı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Slamacow ve Blue Monkey gibi animatörlüerin ilk animasyonlarını izleyin.Adanlar bilgiğin Mine-İmatör'de yapmış ilk animasyonları.Berbatlar.Ama bak şimdi,2 yıllık bir deneyimden sonra Dünya'nın en iyi animatörlerinden biri.Belki sende onlardan biri olabilirsin.Yeter ki pes etme.Ben pes etmiyorum mesela.Hala Türkiye'nin en iyilerinden olma çabasındayım :D

Slamacow'un eski animasyonlarından biri,
Çok sağol gerçekten de bana bu morali verdiğin için. Deniyorum neredeyse her gün farklı ışıklandırmalar farklı rigler farklı şekiller. İnşallah bir gün ben de bu işin masterlarından biri olurum.[DOUBLEPOST=1411216191,1411216146][/DOUBLEPOST]
Benim 64 lük pcim alınsın bu installerin açılmama sorunundan bende kurtulup hedefimi sizi gibi yapacağım.
Şu okul açılıp da hocalar lise 1 çok kolaydı lise 2 de kitleriz demeselerdi daha iyi gidebilirdim :D

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum,"çok iyi gidiyor." biraz fazla.Adam kendi yeni olduğunu söylüyor.Bence pek iyi olmamış. (@Minecraftcıbaşıı alınma lütfen.) Bir tek fikir iyi olmuş.Ama devam ederse belki SlimeBoxAnimations,belki de Slamacow kadar iyi olabilir.Bu yetenek doğuştan gelmiyor.Çalışırsan her şey olur .
Çok sağol gerçekten de bana bu morali verdiğin için. Deniyorum neredeyse her gün farklı ışıklandırmalar farklı rigler farklı şekiller. İnşallah bir gün ben de bu işin masterlarından biri olurum.[DOUBLEPOST=1411216191,1411216146][/DOUBLEPOST]
Şu okul açılıp da hocalar lise 1 çok kolaydı lise 2 de kitleriz demeselerdi daha iyi gidebilirdim :D
Eyvallah,görevimiz :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Dostum,"çok iyi gidiyor." biraz fazla.Adam kendi yeni olduğunu söylüyor.Bence pek iyi olmamış. (@Minecraftcıbaşıı alınma lütfen.) Bir tek fikir iyi olmuş.Ama devam ederse belki SlimeBoxAnimations,belki de Slamacow kadar iyi olabilir.Bu yetenek doğuştan gelmiyor.Çalışırsan her şey olur .

Eyvallah,görevimiz :D
Bende grafikerlik doğuştan var :D

Minecraftcıbaşıı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir de şunu soracağım başka forum siteleri gibi bildiğiniz yerler var mı tavsiye alacağım ?[DOUBLEPOST=1411480536,1411217282][/DOUBLEPOST]Tavsiyelerinizi bekliyorum.