Mınecraft Anneler Günü Özel Hikaye (Herobrinede var :D )

Merlis

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle,selamlar.Bu gün sizlere anneler günü için özel bir hikaye yazıyorum.İYİ OKUMALAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alex,o gün anneler günü olduğu için çok heyecanlıydı.Annesine ne alıcağını bilmiyordu.Sonra aklına bir fikir geldi:YENİ BİR ŞAPKA!
Şapka almak için evden çıktı.Kıyafetciye gitti ve yeni bir şapka aldı..Eve gitti ve şapkayı paketin içine annesinden gizli koydu.
Ve akşam olduğu zaman annesini odasına çağırdı.Annesine paketi açmasını istedi ve etraftaki ışıklar sönmeye heryer tireşmeye başladı.Deprem oluyordu!Işıklar tamamen gitmişti.Hayır,hayır bu bir deprem değildi!Sanki kıyamet kopuyordu.Ve v............
Burdan itibaren Alex'in yerini ben diye açıklayacağım.
Gözlerim açılıyordu.Bu hissi hatırlıyorum!Ayılma hissi.Bir kaç kez yaşamıştım.Heryer titreşir ayılırken.Uyandığımda bir ormandaydım.Ayağa kalktım ve küpten bir ağaç gördüm.Acaba neden öyleydi?Etrafıma bakındığım zaman her şey küptü!Ve gece karanlığındaydım.Kendime sığnak bulmalıydım.Etrafı gezerken bir anda garip bir ses duydum.Ürperticiydi.Arkama döndüğümde beni beyaz gözlerle karşılayan, mavi tişörtlü ,kısa saçlı ve yine küpten birisini gördüm.Ve bana yaklaşmaya başladı.Korkumdan hareket edemiyordum.Ve beni boğazladı.Nefes alamamaktan çok boğazım yanıyordu.O kadar sıcaktı ki.............AAAAAAAH!!İMDAT!
Sesim nerdeyse nefessizliktende hiç çıkımıyordu.Artık o an anlamıştım:Ölecektim!O an son nefeslerimle ellerimi açtım ve:
Allah'ım bana biraz daha ömür ver yarabbim!Ki...Ki annemi birdaha görebileyim!
O anda yaratık gözümün önünde kayboldu ve birdaha yere düşüp bayıldım.Ayıldığımda karşımda az önce gördüğüm yaratığı gördüğümü sandım ve bir an bağırdım.Sonra fark ettim ki gözleri beyaz değil.Ve bir anda o yaratıkda neydi diye sordum karşımdakine.
Steve:Herobrine.Benim ikiz kardeşim.Öldü ve ruhuyla beraber şeytani güçlere sahip oldu.Adı Brine'di.Ama o güçlere sahip olduğundan beri ben ona Herobrine diyorum. (Süperbrine Türkçe'si oluyor sanırım.)Adım Steve.Peki seninki?
Ben:Alex,memnun oldum.
Ve Steve daha cevap vermedi.Ve ben boğazından akan kanları fark ettim.Ve aynı yerden çıkmış bir kılıcı.Ve Steve yere düştü.Arkasında o yaratık!Sinirim bozulmuştu.Bu yaratıktan kurtulmam gerekiyordu.Bir an onun çığlığından daha büyük bir çığlık geldi içimden ve kendimde çok yüksek bir güç hissediyordum.Herobrine'ye hızlı bir yumruk attım elimi tutacaktı fakat hızı yetişemedi.Bir yumruk daha!Burnundan kan akmıştı.Şaşırmıştım....Ölü şeyden kan akması.Aldırmadım saldırmaya devam ettim.Bir anda kayboldu ve arkamdan büyük bir basınç hissettim.Yere düşmüştüm ve bir anda başka bir boyuta ışınlandım.O yaratık karşımdaydı ve bana:
Herobrine:Cehenneme hoş geldin!
Ben:Ne?
Bir anda elime elmas bir kılıç geldi.Ve Herobrine'yede.
Herobrine:Bunlarla adil bir dövüş yapacağız!
Ben:HADİ BAKALIM GEL O ZAMAN!

Herobrine üstüme geliyordu bende kılıcı karnına sapladım ve yere düştü.Can çekişiyordu.Bir kolunu kestim ve
Ben:Bu Steve için! ( :D )
Bir kol daha ve
Ben:Bu anam için!
Ve bir anda yatağımda uyanıverdim.Baktımki hediyeyi aldıktan sonra eve geldiğimde sızmışım :)

Hasantu77

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Devam et.Süper gidiyor.

GT-P3105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi