Videoda sorunu anlattım ama izlenmiyormu video?Buda nedirr ??
Video izleniyor merak etme. Sorunun işlemin tamamlanmaması değil mi? Gereken itemler var ama tamamlanmıyor yine de değil mi? Doğru anladım mı diye sorma gereği duydum.Videoda sorunu anlattım ama izlenmiyormu video?
Yok izleniyorda ben çok karışık manasında şeyettim.Videoda sorunu anlattım ama izlenmiyormu video?
Aynen öyle 10 tane üret diyorum fakat 7 tane üretip kalıyor ki gerekli itemlerde var hepsi. Bişeyi kaçırıyorum ama ne :Video izleniyor merak etme. Sorunun işlemin tamamlanmaması değil mi? Gereken itemler var ama tamamlanmıyor yine de değil mi? Doğru anladım mı diye sorma gereği duydum.
Bu mod biraz öyleYok izleniyorda ben çok karışık manasında şeyettim.
Tüm modlar en güncel versiyonundaModda sorun vardır yada kullandığın bir modla uyuşmuyo olabilir applied modunu güncelle.
Sistem biraz çok karışık gibi görünüyor mod paketinin ne olduğunu ve dünyayı yollayabilirmisin bi göz atacam böle anlaşılmıyor.Tüm modlar en güncel versiyonundaSorun olsa hiç üretmez diye düşünüyorum.
demek istediğini anladım fakat ben 8 10 kere her türlü seneryoyu denedimBaşka yerlerden biraz bir şey okudum sanırım sorun, sonlara doğru (2:36) gereken itemleri gösterirken en alttakinde "Scheduled" yazan şeyde. Başka yerlerde aynı sorunla karşılaşan ve çözüm arayan kişilere bir adam "Bir itemin yapımını eklerken o yapımın içinde kendisi olmasın. Hata verebilir, örnek: odun kömürü+ odun = odun kömürü" yazmış.
Bir de kendim düşünürsem "recipe" olarak atladığın bir şey olabilir.
NOT: Mod hakkında bilgim yok maalesef internetten bulduğum kadar yazdım.
İstersen bu sorunla ilgili link atabilirim.demek istediğini anladım fakat ben 8 10 kere her türlü seneryoyu denedimYapıcagım itemle ile ilgili içinde item yokkende aynı sorunu veriyor.
açıkcası izlediğim hiçbir tuber bu şelilde bir şey inşa etmemişti. Gerçekten ihtiyaç olup olmadığını kestiremedim şu an bu sisteme.kardeş beyin yapmadan nereye yapıyorsun sen
![]()
bundan yapmalısın 1 tane
al wikisi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bukadar büyük olmak zorunda değil yapılışı çok zordur daha küçüğünü yapabilirsin