Minecraft Applied Energistics 2 Autocrafting Sorunu

Cintwiz41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostlar sorunumu yazarak değilde video ile anlattım. Umarım anlatımım açıklayıcı olmuştur.
Destek için şimdiden çok teşekkürler.

Cintwiz41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Video izleniyor merak etme. Sorunun işlemin tamamlanmaması değil mi? Gereken itemler var ama tamamlanmıyor yine de değil mi? Doğru anladım mı diye sorma gereği duydum.
Aynen öyle 10 tane üret diyorum fakat 7 tane üretip kalıyor ki gerekli itemlerde var hepsi. Bişeyi kaçırıyorum ama ne ::)

Yok izleniyorda ben çok karışık manasında şeyettim.
Bu mod biraz öyle :)

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modda sorun vardır yada kullandığın bir modla uyuşmuyo olabilir applied modunu güncelle.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başka yerlerden biraz bir şey okudum sanırım sorun, sonlara doğru (2:36) gereken itemleri gösterirken en alttakinde "Scheduled" yazan şeyde. Başka yerlerde aynı sorunla karşılaşan ve çözüm arayan kişilere bir adam "Bir itemin yapımını eklerken o yapımın içinde kendisi olmasın. Hata verebilir, örnek: odun kömürü+ odun = odun kömürü" yazmış.

Bir de kendim düşünürsem "recipe" olarak atladığın bir şey olabilir.

NOT: Mod hakkında bilgim yok maalesef internetten bulduğum kadar yazdım.

Son düzenleme:

Cintwiz41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başka yerlerden biraz bir şey okudum sanırım sorun, sonlara doğru (2:36) gereken itemleri gösterirken en alttakinde "Scheduled" yazan şeyde. Başka yerlerde aynı sorunla karşılaşan ve çözüm arayan kişilere bir adam "Bir itemin yapımını eklerken o yapımın içinde kendisi olmasın. Hata verebilir, örnek: odun kömürü+ odun = odun kömürü" yazmış.

Bir de kendim düşünürsem "recipe" olarak atladığın bir şey olabilir.

NOT: Mod hakkında bilgim yok maalesef internetten bulduğum kadar yazdım.
demek istediğini anladım fakat ben 8 10 kere her türlü seneryoyu denedim :D Yapıcagım itemle ile ilgili içinde item yokkende aynı sorunu veriyor.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
demek istediğini anladım fakat ben 8 10 kere her türlü seneryoyu denedim :D Yapıcagım itemle ile ilgili içinde item yokkende aynı sorunu veriyor.
İstersen bu sorunla ilgili link atabilirim.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ve linkteki adam her şeyi tekrar yüklemiş düzelmiş, biraz uzun sürer ama son çare olarak kullanabilirsin.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
kardeş beyin yapmadan nereye yapıyorsun sen

bundan yapmalısın 1 tane

al wikisi

bukadar büyük olmak zorunda değil yapılışı çok zordur daha küçüğünü yapabilirsin

bu video daha yararlı olur

Cintwiz41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş beyin yapmadan nereye yapıyorsun sen

bundan yapmalısın 1 tane

al wikisi

bukadar büyük olmak zorunda değil yapılışı çok zordur daha küçüğünü yapabilirsin

açıkcası izlediğim hiçbir tuber bu şelilde bir şey inşa etmemişti. Gerçekten ihtiyaç olup olmadığını kestiremedim şu an bu sisteme.