Minecraft Arsa Yapımı Ve Satma [YARDIM]

forevergalata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Ben Arsayı Yaptım 10x10 yaptım toptan wgyi attım pvp falan onları kapadım

ondan sonra arsalarıda wglemem gerekıyodu onlarıda wgledim //expand vert de yazdım

sonra yanına tabela astım
tabela şöyleydi
[Sell]
arsa1 (bu 10x10 wgledigim arsanın ismi)
15.000

bunu yaptım sonra yetkılerımı aldım
arsayı satın aldım hersey tmm ama arsa benım olmasına ragmen içini KIRAMIYORDUM

yardım ederseniz sevinirim

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
orada baska wg varmi yani büyük bir alani wgledikten sonra içinde bir kismimi sattin eger öyle yaptiysan /region setparent arsa1 kasaba kodunu kullanacaksin kasaba yerine o büyük alanin wg isimini girersin

forevergalata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
evt büyük alana wg attım bir daha acık anlatırmısın kardes anlamadım[DOUBLEPOST=1377725116,1377723966][/DOUBLEPOST]
orada baska wg varmi yani büyük bir alani wgledikten sonra içinde bir kismimi sattin eger öyle yaptiysan /region setparent arsa1 kasaba kodunu kullanacaksin kasaba yerine o büyük alanin wg isimini girersin

evet kardes buyuk alana wg attım ama dedıgını anlamadım bir daha acık bir sekılde anlatırmısın

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bak ilk önce simple region market pluginini indir sonra world editi ve world guard ı da indir önce alacağın yeri tahta baltayla seç //expand vert yaz wg at wgnin ismini biyere yaz
sonra herhangi biryere tabela koy tabelaya şunu yaz
[SELL]
<wgismi>
fiyat <ben genelde 1 yaparim >
ve tabelaya blok koyma tusuyla tikla bu arada money ekleyen pluginde olmalı

arkadas yardimci olman güzelde adam bunlari yapmis hatta satinda almis tek sorun satin aldigi yeri kiramamasi yukarda anlattigim gibi kod
/region setparent arsa1 kasaba
arsa1 satilan yerin ismi kasaba büyük wgnin ismi
bu kod arsa1 wgsine öncelik tanir böylelikle sorunun çözülmüs olur