Lykentos
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler benim minecraft aşırı kasıyor ve bu sorun sürekli devam ediyor. İlk önce denediğim çözümleri söyliyeyim ardından bilgisayarın özellikleri vs.
Denediğim çözümler:
1- Ayarları düşürdüm. düz bir alanda ya da boş alanda kasma yok ama kapalı alana girince çılldırıyor bilgisayar. (Solar survival ya da skyblock oynarken falan sorun yok asıl sorun normal maplarde)
2- Optifine denedim. yine sonuç aynı.
3- java vs. onları güncelledim. Sonuç aynı. (java 64-bit)
4- Ekran kartından kaynaklanıyordur dedim. ekran kartı güncelledim hala aynı.
5- bir ara bios güncellemiştim. minecrafta bakıyım belki olmuştur dedim. sonuç hala aynı.
6- Format atılmıştı virüsten dolayı (windows 8) hala aynı. (2 ay sonra windows 7 ye çevirdim, tekrar denedim sonuç hala aynı)
bilgisayarın özellikleri:
8GB Ram
600GB SSD
İntel Core i5 3.40 Ghz hız
Nvidia geforce Gt555M ekran kartı 2GB
Windows 7 64-bit ultimate
Bu bilgisayar (dizüstü) tüm oyunları rahatça kaldırırken sadece minecraftta kasması çok garip
kardeşimin bilgisayarı daha düşük özellikte ve onda hiç kasmıyor. anlamadım böyle işi :/
Denediğim çözümler:
1- Ayarları düşürdüm. düz bir alanda ya da boş alanda kasma yok ama kapalı alana girince çılldırıyor bilgisayar. (Solar survival ya da skyblock oynarken falan sorun yok asıl sorun normal maplarde)
2- Optifine denedim. yine sonuç aynı.
3- java vs. onları güncelledim. Sonuç aynı. (java 64-bit)
4- Ekran kartından kaynaklanıyordur dedim. ekran kartı güncelledim hala aynı.
5- bir ara bios güncellemiştim. minecrafta bakıyım belki olmuştur dedim. sonuç hala aynı.
6- Format atılmıştı virüsten dolayı (windows 8) hala aynı. (2 ay sonra windows 7 ye çevirdim, tekrar denedim sonuç hala aynı)
bilgisayarın özellikleri:
8GB Ram
600GB SSD
İntel Core i5 3.40 Ghz hız
Nvidia geforce Gt555M ekran kartı 2GB
Windows 7 64-bit ultimate
Bu bilgisayar (dizüstü) tüm oyunları rahatça kaldırırken sadece minecraftta kasması çok garip
kardeşimin bilgisayarı daha düşük özellikte ve onda hiç kasmıyor. anlamadım böyle işi :/