Minecraft Auto Click 1 Vuruş x5 Vuruş vb.net

mertdogan03

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Açıklamaya Gerek Yok Yapmanız Gereken Tuşu Ayarlamak Ve Click Sayısını Ayarlayıp Başlat Diyin Ve Oyuna Girin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İndirme Linki

Virüs Total

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

.exe olarak tarattım inanmazsınız diye

BuzzyRai

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Derken Anlamadım Ben Yuklemeye Çalışıyorum Yuklenmıyor . siyah bir şey cıkıyo yuklenmıyo .

mertdogan03

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
VİRÜS BOŞUNA DENEMEYİN !!
SAÖÇMDSAÇÖMASÇÖAS.DÇAÖSDÇASMFÇFMMÖÇSADSAÖÇMSÇMDSÇÖMWQÖÇMQWRPOEWKFPOASKDOPQWKWOQPDMSADÖASMDÇÖASMDÇAÖSÖDÇASDÖÇADÇÖASMDSAÇÖDASÇDÖASÇÖDMASÇÖMASÇÖASÖÇMASDÖÇASDMSAD VİRÜSMÜ ASÇDSAÇÖMSAÇÖMASÇÖMASDÇASÖDÇSAÖDÇASÖDMÖAÇSDMASÇÖSMAÇÖDMASİÇÖASMDÇÖASMDÖÇASDÖÇASMDAÖÇSMDAÖSÇDMASDÖASDÇÖASDÇAÖSÇASÖD.ASÇDÖAÇS.DÖ.ÇSADÖASÇDMASÇÖASDÖÇADMAS

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
SAÖÇMDSAÇÖMASÇÖAS.DÇAÖSDÇASMFÇFMMÖÇSADSAÖÇMSÇMDSÇÖMWQÖÇMQWRPOEWKFPOASKDOPQWKWOQPDMSADÖASMDÇÖASMDÇAÖSÖDÇASDÖÇADÇÖASMDSAÇÖDASÇDÖASÇÖDMASÇÖMASÇÖASÖÇMASDÖÇASDMSAD VİRÜSMÜ ASÇDSAÇÖMSAÇÖMASÇÖMASDÇASÖDÇSAÖDÇASÖDMÖAÇSDMASÇÖSMAÇÖDMASİÇÖASMDÇÖASMDÖÇASDÖÇASMDAÖÇSMDAÖSÇDMASDÖASDÇÖASDÇAÖSÇASÖD.ASÇDÖAÇS.DÖ.ÇSADÖASÇDMASÇÖASDÖÇADMAS

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DawBabyNewyorkCity

Ankara Dikmeni
En iyi cevaplar
0
Virüs kodları ile kullandım diyor, Bu arada wolfteam`i sadece senin gibi yaşı küçükler oynamıyor.

Bu Gereksiz ve virüslü program yerine SPEEDY AUTO CLICKER
Kullanabilirsiniz kullanımı oldukça basit`dir Youtube`dan videosunu bulabilirsiniz.
Hem bu programı makro yerine başka özellikler içinde kullanabilirsiniz.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emek vermemişsin, kullanışsız. Sadece bir timer ve SendKeys komutu ile iki satırlık bir program hele ki VB.NET üç yaşıdaki çocuk yapar bunu. Napacak adamı görünce programı açıp başlatacak. Adam çoktan ölür.
Onun yerine KeyLogger mantığı ile tuşu dinleyip (Get Async Keys) atıyorum "V" tuşuna basıldığında makro açılsa daha güzel olurdu.
Ayrıca virüslü olup olmadığını ".NET Reflector" adlı program ile kodlarına bakarak anlayabilirsiniz.
Ayrıca VirusTotal'de dosya boyutu 1.2KB'ken Dosya.tc'de 55.36KB görünüyor. VirusTotal'e başka bir dosya yüklediyse zaten virüstür.