Minecraft Bandicam Video Low FPS Yardım edin pls!

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha önce minecraft oynarken 60 fps aldığımı ve yükseltmek istediğimi belirtmiştim. Sizde yükseltmene gerek yok düşük değil demiştiniz kabul etmiştim. Fakat bandicam ile minecraft videosu çekmeye çalışırken 8-20 fps arası fps alıyorum :( nedeni ne olabilir?

Farklı bir video programı mı kullanmalıyım? Eğer evet ise hangisini önerirsiniz?
Ne tür şeyler uygulamam gerekir? Bandicam ile ilgili bir sorun mu?

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
kayıt yaparken bir sürü işlem yapılıyor ve fps'ni düşürüyor ya minecraft ayarlarından görüş mesafesini düşürüp ve diğer ayarlarını değiştiriceksin ya da bilgisayarını güçlendiriceksin. kayıt yapmıyorken 120-200 arasında fps alırsan, kayıt yaparken 60 ve üstü fps alabilirsin.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Başka yolu yokmu?
Benimde bir oyun bilgisayarım yok dizüstü bilgisayardan oynuyorum ve kayıt yapmam gerektiğinde görüş mesafesi 5 chunk ve diğerki ayarlar minumumda oluyor o zaman 55 ve 70 arasında Fps alıyorum. onun dışında bandicam'in ayarlarında görüntü kalitesini birazcık düşür, çözünürlük düşürme gibi ayarlar vardır. Bu videonu çok etkilemiyecektir, videyonu yine 720p gibi yüksek çözünürlükte izleyebilirsin hemde fps'ni arttırıcaktır bu. Kendi bilgisayarına göre ayarlama yapman gerek.
Ayrıca optifine kullanarak Minecraft'ın performansını arttırabilirsin.

Let's Learn How To Speak Turkish
If you wanna say low and please repeat after me:
"Az" "Lütfen"

Burda şair Türkçeyi düzgün kullanmanın önemini vurgulamış. Türkçe konuşurken içine İngilizce katıp iki dili de berbat etmeyin demeyi anlatmış. Adminler lütfen HÖĞ DİL BİLGİSİ İLE DALGA GEÇİYOR UYARI ZAAAA XD triplerine girmesinler.
Oradaki 'low', 'az' olarak değil 'düşük' olarak geçiyor knk.

Son düzenleme:

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimde bir oyun bilgisayarım yok dizüstü bilgisayardan oynuyorum ve kayıt yapmam gerektiğinde görüş mesafesi 5 chunk ve diğerki ayarlar minumumda oluyor o zaman 55 ve 70 arasında Fps alıyorum. onun dışında bandicam'in ayarlarında görüntü kalitesini birazcık düşür, çözünürlük düşürme gibi ayarlar vardır. Bu videonu çok etkilemiyecektir, videyonu yine 720p gibi yüksek çözünürlükte izleyebilirsin hemde fps'ni arttırıcaktır bu. Kendi bilgisayarına göre ayarlama yapman gerek.
Ayrıca optifine kullanarak Minecraft'ın performansını arttırabilirsin.

Oradaki 'low', 'az' olarak değil 'düşük' olarak geçiyor knk.
Optifine kullanıyorum ve Tavsiyelerin için teşekkürler :3