bulursan çok çok çok teşekkür ederimAbi bende süper çalışıyordu dün format çektim ya şansa bak
Bulmaya çalışıyım bi sn
@ECHO OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles(x86)%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit.jar
PAUSE
@ECHO OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles(x86)%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit.jar
PAUSE
Buldum vallaha buldum inş. olur
64 bit ise;
Bunu
Yada bunu deneKod:@ECHO OFF SET BINDIR=%-dp0 CD /D "%BINDIR%" "%ProgramFiles(x86)%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit.jar PAUSE
Kod:@ECHO OFF SET BINDIR=%-dp0 CD /D "%BINDIR%" "%ProgramFiles(x86)%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit.jar PAUSE
Çalıştı mı ?TEŞEKKÜR EDERİM, ALLAH RAZI OLSUN
Çalıştı mı ?
Bukkit dosyasının adını craftbukkit yapman lazım.
Az önce sistem geri yükleme yapıyordu tam yazdım yanıtı göndercektim reset çekti![]()
abi sağol çok teşekkür ederim olduTEŞEKKÜR EDERİM, ALLAH RAZI OLSUN
Bende arıyordumabi sağol çok teşekkür ederim oldu![]()
bir uyarı yapıcam.Buldum vallaha buldum inş. olur :sırıtmak:
64 bit ise;
Bunu
Yada bunu deneKod:Echo OFF SET BINDIR=%-dp0 CD /D "%BINDIR%" "%ProgramFiles(x86)%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit.jar PAUSE
Kod:Echo OFF SET BINDIR=%-dp0 CD /D "%BINDIR%" "%ProgramFiles(x86)%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit.jar PAUSE
32 bit varmı luften cok lazimBuldum vallaha buldum inş. olur
64 bit ise;
Bunu
Yada bunu deneKod:@Echo OFF SET BINDIR=%-dp0 CD /D "%BINDIR%" "%ProgramFiles(x86)%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit.jar PAUSE
Kod:@Echo OFF SET BINDIR=%-dp0 CD /D "%BINDIR%" "%ProgramFiles(x86)%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit.jar PAUSE