Malesef işe yaramadı.Oyunu tekrar kurabilirsiniz. Mesela Windows+R yapıp %appdata% yazınız. Orada minecraft diye Bi dosya olması lazım. İsmi tam net değil. Onu silip tekrar kurun.
İnternet problemin var mı?Malesef işe yaramadı.
Yok, hatta biraz önce bilgisayarı geri aldım yine düzelmedi.İnternet problemin var mı?
Sunucu kapalı gibi gösteriyor böyle :Girerken ne hatası veriyor? Yani bir süre bekleyin girmeye çalışıp elbet bir hata verecektir.
Tek bunlar var java hakkında ve böyleler :Güvenlik duvarı javayı engelliyor olabilir.
Denetim masasından Windows defender güvenlik duvarına gir. Oradan sol tarafta bir uygulamanın veya özelliğin windows defender güvenlik duvarını geçmesine izin vere tıkla. Ayarları değiştir deyip javayı bul birden çok varsa hepsine de izin ver(Sol taraftan tik atarak). Javaw'a izin verme ama eğer yine girmezse ona da izin verip öyle dene.
Ayrıca bunları oyun kapalıyken yapın.
Evet. Yani öyle olacağını düşünüyorum başka bir çözümü yok çünkü. İnternete erişimin de var. Sunucular da açık ama sen erişemiyorsun bunu da demek ki güvenlik duvarı engelliyor.Tek bunlar var java hakkında ve böyleler :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bunların hepsini aktif mi etmeliyim?
şu şekilde yaptım(Evet. Yani öyle olacağını düşünüyorum başka bir çözümü yok çünkü. İnternete erişimin de var. Sunucular da açık ama sen erişemiyorsun bunu da demek ki güvenlik duvarı engelliyor.
Yavaw yok ki reis. Java ile ilgili tek bunlar var.4'ünün de sol tarafındaki kutucuğu işaretlemen lazım. Ek olarak da javaw'ı da işaretle.
Oda işe yaramadı. Acaba javayi ve mc yi yeniden kursam düzelir mi? Ikisinide denedim teker teker, ama ikisini birden silip ve .minecraft silsem düzelme şansı var mı sence? (Biraz önce denedim olmadı).O zaman en basit çözüm olarak güvenlik duvarını kapatıp dene. Güvenlik duvarının ana sayfasında yine sol tarafta devre dışı bırak olacak.