Yardım Minecraft bazı serverlere giremiyorum.(ACIL) Yardım.

Micr0nN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bazı sunucular açık olduğu halde giremiyorum, yani bende sunucu kapalı gözüküyor. Çözümünü bilen varsa lütfen yardım etsin.

GizliNarkozz

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Oyunu tekrar kurabilirsiniz. Mesela Windows+R yapıp %appdata% yazınız. Orada minecraft diye Bi dosya olması lazım. İsmi tam net değil. Onu silip tekrar kurun.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Girerken ne hatası veriyor? Yani bir süre bekleyin girmeye çalışıp elbet bir hata verecektir.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Güvenlik duvarı javayı engelliyor olabilir.
Denetim masasından Windows defender güvenlik duvarına gir. Oradan sol tarafta bir uygulamanın veya özelliğin windows defender güvenlik duvarını geçmesine izin vere tıkla. Ayarları değiştir deyip javayı bul birden çok varsa hepsine de izin ver(Sol taraftan tik atarak). Javaw'a izin verme ama eğer yine girmezse ona da izin verip öyle dene.
Ayrıca bunları oyun kapalıyken yapın.

Son düzenleme:

Micr0nN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güvenlik duvarı javayı engelliyor olabilir.
Denetim masasından Windows defender güvenlik duvarına gir. Oradan sol tarafta bir uygulamanın veya özelliğin windows defender güvenlik duvarını geçmesine izin vere tıkla. Ayarları değiştir deyip javayı bul birden çok varsa hepsine de izin ver(Sol taraftan tik atarak). Javaw'a izin verme ama eğer yine girmezse ona da izin verip öyle dene.
Ayrıca bunları oyun kapalıyken yapın.
Tek bunlar var java hakkında ve böyleler :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bunların hepsini aktif mi etmeliyim?

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
4'ünün de sol tarafındaki kutucuğu işaretlemen lazım. Ek olarak da javaw'ı da işaretle.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
O zaman en basit çözüm olarak güvenlik duvarını kapatıp dene. Güvenlik duvarının ana sayfasında yine sol tarafta devre dışı bırak olacak.

Micr0nN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O zaman en basit çözüm olarak güvenlik duvarını kapatıp dene. Güvenlik duvarının ana sayfasında yine sol tarafta devre dışı bırak olacak.
Oda işe yaramadı. Acaba javayi ve mc yi yeniden kursam düzelir mi? Ikisinide denedim teker teker, ama ikisini birden silip ve .minecraft silsem düzelme şansı var mı sence? (Biraz önce denedim olmadı).

Son düzenleme: