Minecraft - BF3 - CS:Go gibi oyunları kasmadan sorunsuz oynayabileceğim pc önerirmisiniz

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1

Bi 500 ₺ daha ekleyerek 2000 ₺'ye güzel bir ekran kartlı AMD sistem toplayabilirsin. AMD sistemler oyun oynatmak için yeterli olucaktır. (Yayın v.b yapmayı düşünmüyorsan) yada Konsol satın alabilirsin.
Playstation ve xbox yeni slim sürümleri çıkacak şimdiki sürümlerle aynı özelliklere sahip daha ucuza satılcaklar. Ps 4 Neo ve Xbox Scorpio'nun amacı 4K video izletmek ve VR ile oyun oynatmak yani gerek yok.

ss333

。◕‿◕。
En iyi cevaplar
0
Dostum Power Supply yok yani ekstra para verip güç kaynağı almalısın ve ayrıca iyi de bi ekran kartı lazım. İntel HD Graphics ile bu iş yürümez.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Bu sistemle oyun OYNANMAZ!
Bir kere intel graphics var sistemde.Bunla oyun falan oynayamazsın.
İkincisi i5 650 6 yıllık bir işlemci. Ve kullanan biri olarak almamanı tavsiye ediyorum. Ne kadar hala çatır çutur kullanıyor olsamda bakımı yapılmazsa yanabilecek bir kart.Zaten hemen piyasaya sunulup geri çekildi.
Sonra İşletim sistemi almak zorunda kalacaksın.
Zaten orada "Oyuncular İçin : Yok" yazıyor. Bütçeni buraya ya da Donanım Forumlarına yaz sana sistem toplarlar.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
BİLGİSAYAR ALMA STARTER PACK
1- Hazır alma kendin topla. Zor değil, gerçekten. Hiçbir fikrin olmasa dahi vatan bilgisayardaki arkadaşlar yardim ederler. Ayrica parçaları birleştirmek fazlasiyla zevkli. Ek olarak düşünsene, giriyosun mağzaya aliyon eline sepeti tak tak tak atiyon parçaları. Güzel şeyler yani.
2- Düşük bütçe ile alinabilecek en iyi ekran karti bana göre R7 240'dır. Bütün oyunlari makul performansta açabilirsin.
3- Ram miktarini 8GB yapmani öneririm. Gerçekten, yetmiyor.
4- Bütçen düşük, biliyorum fakat; ne olursa olsun windows'u kurmak için bir SSD al. Disk hızı oyunlarda önemli. Misal Gta V oynuyosun diyelim, şekilli şuqullu hareketler yapiyon arabada. Tabi bunu yaparkende tonla kaplama yüklüyosun. Eğer disk hizin düşük olursa o kaplamalar yüklenirken oyunun kasabilir.
5- Güç kaynağını 500W gibi biraz yüksek miktarlarda alirsan yeni parçalar alırken sorun yaşamazsin.

Extra = Bende R7 240 ekran karti var, verebilirim istiyosan kargo ile.

Son düzenleme:

ProfesKRO

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu sistemle oyun OYNANMAZ!
Bir kere intel graphics var sistemde.Bunla oyun falan oynayamazsın.
İkincisi i5 650 6 yıllık bir işlemci. Ve kullanan biri olarak almamanı tavsiye ediyorum. Ne kadar hala çatır çutur kullanıyor olsamda bakımı yapılmazsa yanabilecek bir kart.Zaten hemen piyasaya sunulup geri çekildi.
Sonra İşletim sistemi almak zorunda kalacaksın.
Zaten orada "Oyuncular İçin : Yok" yazıyor. Bütçeni buraya ya da Donanım Forumlarına yaz sana sistem toplarlar.
i5 ten başka hangisini kullanabiliirm

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Şu bile gösterdiğinden daha iyi durumda http://prntscr.com/bse64y :(
Ve bahsettiğin oyunları sıkıntısız açıyor :(
Yine de teknolojiler eski kalıyor, sürücülerin bazı nimetlerinden yararlanamıyor vs.