Zaurdemirov
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
[/QUOTE]Not : Arkadaşın Yaptıgında Birkere Canta Yazarsan Sonra Chest Komutunu Kullanabilirsin
Yaptigim Skripte Ayni Ama Farkli Yollardan
[/QUOTE]Not : Arkadaşın Yaptıgında Birkere Canta Yazarsan Sonra Chest Komutunu Kullanabilirsin
Vay be bu forumda @Blueyescat ve benden başka böyle bir şeyi düşünebilecek yoktur sanıyordum, aldın beğeniyi.Kod:on command "/Chest": if {a.%player%} is not set: cancel event send "&fMesaj IStersen Silersin" command /canta: trigger: set {a.%player%} to true wait 1 tick execute player command "/chest" delete {a.%player%}
Yenisini Ekledim![]()
Aynı farklı yollardan fakat senin yaptıgında 1 kere canta komutunu kullansa ondan sonda durmadan chest yazabilir[/QUOTE]Yaptigim Skripte Ayni Ama Farkli Yollardan
Hafife AliyorsunVay be bu forumda @Blueyescat ve benden başka böyle bir şeyi düşünebilecek yoktur sanıyordum, aldın beğeniyi.
edit: bu arada bunu yazdım ama umarım mesaj kasma olarak sayılmaz :7
Daha öncede gördüm bu sistemi forumdaVay be bu forumda @Blueyescat ve benden başka böyle bir şeyi düşünebilecek yoktur sanıyordum, aldın beğeniyi.
mesaj kasma olarak sayılacagını sanmam bu mesajVay be bu forumda @Blueyescat ve benden başka böyle bir şeyi düşünebilecek yoktur sanıyordum, aldın beğeniyi.
Canta Komutunun En Sonuda Delete kismi Ne ise Yariyo O zmn ?Aynı farklı yollardan fakat senin yaptıgında 1 kere canta komutunu kullansa ondan sonda durmadan chest yazabilir