Minecraft bilenler girsin

alkatraz12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Sıkıldım minecraft la ilgili komik anılarınızı yazın bizde gülelim

RyuLord

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skeletonu ilk gördüğümde ok atarken Ananı Skeleton dedim.
(Anlayan anladı.)

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk oynadığım zamanlar hayatta kalma modunu açmıştım.Gece olduğunda örümcekler falan gelmişti.Ben daha klübe falan yapmamıştım o yüzden hemen toprağı kazıp altına girmiştim.Bilmiyordum ışık almayan yerlerden canavar çıkacağını :D

ben geldim Minecraft

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk oynadığım zamanlar ev yaptım sonra ev ışıksızdı be dışarda dolaştım gece oldu ve eve döndüm ama boşuna döndüm çünkü ev zombi doluyudu XD

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben ev yaptim...Sonra öldüm..İtemler yok oldu komple sandim...Yolda buldum onlari..Dedim Notch item yolladi bana :D :D :D :D :D :D :D :D :G DSG:DF :ghdfH: fDH:fgj

alkatraz12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende elmas bulmuştum altımda elindede 40 demir 20 tanede kızıl taşı vardı elmasıbi kazdım lav çıktı alıyordum :cry:

CreeperLord

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk başladığım gün odunu Pickaxe ile taşıda Axe ile kırmaya çalışıyordum :D Sonrada torch diye bir şey olduğunu bilmediğim için madeni kaz kaz redstone bul redstone torch yap sonrada içimden şöyle diyordum "*mk bu nasıl oyun b*k gibi aydınlatıyor!" Napıp edip çamurdan tahtadan bir ev yaptığımda içine bir tavuk sokmuştum "Buğdayın olduğunu bilmiyordum çok uzun sürdü yakalamam :D" onu geberttiğimde abim gelip beni dövdü sonrada tek etim olan zombi etini çiğ çiğ yemiyim diye pişirmeye çalıştım pişmeyince bozuk diye oyunu sildim :D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ben Koyun Kesiyoruz Gibi Ağaç yumrukluyordum 2 saat ağacı kesemeyince oyundan soğudum :=)

mineruçhan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
minecrafta ilk baslarken ne yapacagımı bilmiyordum gece oldu endermandan kacmaya basladım sonra bırden karsıma cıktı odum koptu odadan kosa kosa cıktım:D