Minecraft Bilinmeyenler

_meteor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Garip ve tuhaf şeyler[DOUBLEPOST=1377258165,1377258021][/DOUBLEPOST]Örnek Creeplar kedi den korkar garip ama gerçek evinizde kedi bulundurmak creeperların evinizi patlamasını azaltır[DOUBLEPOST=1377258428][/DOUBLEPOST]Köy nüfusunu kapı koyarak çoğaltabilirsiniz[DOUBLEPOST=1377258573][/DOUBLEPOST]Creeperlara şimşek çaktığında ölmezler o enerjiyi emip kalkan yaparlar

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunlar bilinmeyen değil benim için ama 3 madde yazman bu konuyu açmak için bana az gibi geldi.

Creeperlere yıldırım düştüğünde bildiğim kadarıyla Charged Creeper oluyorlar bir sunucuda denemiştim yıldırım plugini vardı ve öyle olduklarında daha fazla hasar veriyorlar.
Bunun yanında domuza yıldırım düşünce de Zombie Pigman oluyor.

Sana düşerse ÖLÜRSÜN :D

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar bilinmeyen değil benim için ama 3 madde yazman bu konuyu açmak için bana az gibi geldi.

Creeperlere yıldırım düştüğünde bildiğim kadarıyla Charged Creeper oluyorlar bir sunucuda denemiştim yıldırım plugini vardı ve öyle olduklarında daha fazla hasar veriyorlar.
Bunun yanında domuza yıldırım düşünce de Zombie Pigman oluyor.

Sana düşerse ÖLÜRSÜN :sırıtmak:
Bende deneyeyim bari :D

_meteor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Elimde daha çok bilgi var daha hepsini bir anda tüketmek istemediğim için 3 madde yazdım[DOUBLEPOST=1377329441,1377287691][/DOUBLEPOST]Enderman suya girince canı azalır ve bacağına vurursanız hareket edemez

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demir kask yıldırımın hasarının arttırır ve deri kask yıldırımın hasarını azaltır. Yazan bir yer görmedim yazayım dedim :D