MİNECRAFT BİLİNMEYENLER

jordandcv

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1-İsim etiketinin ismini örste “jeb_” yaparsanız sağ tıkladığınız koyunlar sürekli renk değiştirir.
2-Kurtların tasmasının rengini boya ile sağ tıklayarak değiştirebilirsiniz.
3-Nether’da yatakta uyumaya çalışırsanız yatağınız patlar.
4-Eğer F3 ve H harfine aynı anda basarsak faremizin üzerinde olduğu eşyanın kodu gözükür.Ayrıca hayatta kalma modundayken eşyanın süresini gösterir.
5-Eğer bir iskelet bir Creeper’ı öldürürse Creeper’dan müzik diski çıkar.
6-Eğer TNT’yi patlatırken TNT’ye ok atarsanız ok size geri döner.
7-Mööntar’a kase ile sağ tıklarsanız elinize mantar güveci gelir.
8-Ghastlar kırıktaşları patlatamazlar.
9-Creeperlar kedilerden korkarlar.
10-Nüfusu 11 köylü ve üzeri olan bir köyde demir golem yaparsanız golem köylüleri korur
Hepsi ************.com da yazıyor

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar ''Minecraft bilinmeyenleri'' değil.''Bilinen ama bilinmediği sanılanlar.Ayrıca o ''Bilinmiyenler'' değil ''Bilinmeyenler''.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
jeb li olanı bilmiyordum[DOUBLEPOST=1408205708,1408205416][/DOUBLEPOST]çalışmadı :(
Ben biliyordum hatta ilk denediğimde de yapmıştım rengarenk oluyor. Öldürünce veya makas kullanınca beyaz yün düşürüyor.
Şimdi denedim bende de olmadı nedense :( Ama önceden creative sunucuda denemiştim olmuştu :)

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yaw şu bilinmeyenler konusuna göre ileride kural eklenecek artık bir şey kalmadı yani arama yerine yazdığında 10 tane konu başlığı geliyor daha başka birşeyler daha yararlı olabilir (kimsenin paylaşmadığı bir fikir ile cıkarsan daha cok konun tutulur)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftta bilinmeyen kaldı bir bırakın arkadaş yeter kaç tane konu var böyle <_<