Minecraft Bir Anda Donuyor

BraveOyuncu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler kendimce oynadığım teknik bir mod paketim var mod paketinde oynarken 60 fps sabit alıyorum fakat 10 dakikada bir oyun bir anda donuyor crash report vercek gibi oluyor tıklamıyorum kalıyor öyle tıklayıncada yanıt vermiyor diyor crash report vermediği içinde sorunu anlayamıyorum yardımcı olabilcek varmı ?

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Moda verdiğin rami artır. Modun içine optifine atman yararlı olacaktır. Chunkları ve bazı ayarları düşürebilirsin. (Java bir oyun motoru olmadığından stabil çalışmayabiliyor.) Java en güncel versiyonunu yükle. (1.8.101 versiyonu şuanda en son 19 temmuzda çıkmış.)

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eğer Modlu Oynuyorsan Launcher Üzerinden Eğer 1 GB İse Verdiğin Ram Onu 2 Yap FastCraft Modunu Yükle Optifine Kur Ve Forge'nin En Yeni Sürümünü Yükle Javanı Son Sürüme Yükselt Arkaplanda Herhangi Bir Program Varsa Kapat Onlar Bilgisayarı Zorlayabilir Bu Şekilde Olacak Diye Düşünüyorum.

BraveOyuncu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler ramle alakalı bir sorun falan değildi çünkü fpsim gayet iyiydi bir anda drop giriyordu minecraft dosyalarımı silip daha temiz bir şekilde yükleyince sorun düzeldi Teşekkür ederim yinede hepinize

Ender_T5

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
fps dropları çoğunlukla ses sorunlarından sonra olur. fastcraft ve betterfps yükle (optifine bazı modları desteklemiyor), ses kartını da kontrol et.

aynı zamanda bir dünya oluşturduğunda 20 saniye boyunca hareket etme, bekle chunklar yüklensin, sonra 120 fps drop yemeden rahat rahat oynarsın.

BraveOyuncu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim yorumun için o fps sorunu falan geçti videodayken bile rahat 60fps alıyorum silip yükleyince düzelmişti :)